KezdőlapSzínesMinden szív elolvad Ed Sheeran acapellájától, milliók rajonganak a felvételért!

Minden szív elolvad Ed Sheeran acapellájától, milliók rajonganak a felvételért!

-

Ed Sheeran napjaink egyik legismertebb és legtehetségesebb előadója. Azt pedig ahogyan az “Afterglow”-t egy 8 tagú kórus kíséretében előadta, senki nem fogja elfelejteni.

A helyszín maga tökéletesen passzol a “mennyei” hangulathoz, az impozáns templom szentsége valóságos hátborzongató élmény, a szó jó értelmében. A kórus összhangja, a zene, a helyszín felejthetetlen élményt nyújt. A videót már több, mint 7 millióan nézték meg YouTube-on.

Hirdetés

Bár Ed Sheeran nem használ mikrofont, a helyszín akusztikája tökéletes hangzást biztosít a lélekemelő dalhoz. Az “Afterglow” stúdiófelvétele 2020-ban készült, a következő évben ez volt a ráadás az új albumban.

A stúdiófelvétel mondhatni rendhagyó, hiszen csupán egy akusztikus gitárt, és szintetizátort használnak az énekhang kísérésére.

Hirdetés

“Nincs háttérezene, nincsenek plusz hangok, csak a lélek tiszta zenéje” – fogalmazott egy rajongó a Youtube videó alatt.

Az “Afterglow” megjelenése előtt, Ed egy kisebb szünetet tartott, az elmúlt 18 hónapban egyetlen kislemezt sem adott ki. Ezt a feldolgozást a kiritikusok is jól fogadták, számos országban ott van a top 10-es zenei listán.

Neked hogy tetszik a videó?

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek