KezdőlapFilmA Netflix legjobb filmje érkezik: szeptemberben újdonság vár a filmrajongókra!

A Netflix legjobb filmje érkezik: szeptemberben újdonság vár a filmrajongókra!

-

A szeptemberi bemutatók között szerepel a “His Three Daughters” című vígjáték-dráma, Carrie Coon, Natasha Lyonne és Elizabeth Olsen főszereplésével, a Selling Sunset nyolcadik évada, és a The Circle amerikai valóságshow vadonatúj sorozata.

Az “Emily Párizsban” rajongók örülhetnek, hiszen végre jön a befejezés, de láthatjuk Ryan Murphy Monster című antológiaműsorának új évadát is. Míg a 2022-ben megjelent első sorozat Jeffrey Dahmerre összpontosított, az új epizódok a testvérek, Erik és Lyle Menendez történetét mesélik el, akiket 1996-ban elítéltek szüleik meggyilkolásáért.

Hirdetés

A szeptember 6-án bemutatott Rebel Ridge, az év eddigi legjobb filmjének titulált krimi-akcióthriller.

A Jeremy Saulnier (Kék rom, Zöld szoba) rendezésében készült film Aaron Pierre főszereplésével egy egykori tengerészgyalogost követ nyomon, aki egy kisvárosban szembesül a korrupcióval, amikor a helyi rendfenntartók jogtalanul lefoglalják a készpénzes zsákot, amelyre szüksége van az unokatestvére óvadékának letételéhez.

Hirdetés

Jesse Hessenger kritikus szerint a filmet mindenképp moziban kell megnézni, hiszen nagy vásznon az igazi élmény. A The Hollywood Reporter-ben Brian Davids azt írta: “a Rebel Ridge az egyik kedvenc filmem ebben az évben, Aaron Pierre pedig egy óriási filmsztár.”

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek