KezdőlapFilmHa valami egészen jó filmre vágysz a hétvégén, ne hagyd ki a...

Ha valami egészen jó filmre vágysz a hétvégén, ne hagyd ki a Netflix új vígjátékát

-

A ‘Blame the Game’ (Játékest, vagy eredeti német címén Spieleabend) egy akciódús romantikus vígjáték, amely 2024. július 12-től elérhető a Netflix kínálatában.

A film középpontjában egy fiatal pár kapcsolata áll. Pia meghívja új barátját, Jant a szokásos játékestjére a barátaival, de exének váratlan felbukkanása mindenki számára megemeli a téteket.

Hirdetés

A történet szerelemről, rivalizálásról és váratlan meglepetésekről szól. Ha szereted a romantikus vígjátékokat és a vicces fordulatokat, a Blame the Game neked való választás lehet.

Blame the Game

Hirdetés

De ha valami másra vágysz, a streaming platform bőséges kínálatában valószínűleg találsz valami kedvedre valót. Az akciófilmek kedvelőinek például remek választás lehet a 2020-as Extraction (Tyler Rake: A kimenekítés) című film Chris Hemsworth főszereplésével.

A filmet intenzív akciójelenetei és jól kidolgozott koreográfiája miatt méltatták a kritikusok. Tyler Rake edzett zsoldos katona, akinek legújabb küldetése, hogy kiszabadítsa egy indiai drogbáró elrabolt fiát. Az állandó feszültség és a látványosan megkoreografált harcjelenetek kombinációjával az Extraction szinte kötelező a műfaj rajongóinak.

Extraction (Tyler Rake: A kimenekítés)

Egy másik akciófilm, aminek érdemes adnod egy esélyt, a Charlize Theron főszereplésével készült The Old Guard (A halhatatlan gárda), aminek a második része is hamarosan megjelenik.

Ez a film az akció és a természetfeletti elemeit ötvözi, halhatatlan zsoldosok egy csoportját követve, akik azért harcolnak, hogy megvédjék a világot a nagy fenyegetésektől. Eredeti történetével és kiemelkedő színészi alakításaival gyorsan a nézők kedvencévé vált.

A Netflix ugyanakkor drámák és romantikus filmek lenyűgöző választékát is kínálja, amelyek tökéletesek egy csendes estére. A Scarlett Johansson és Adam Driver főszereplésével készült Marriage Story (Házassági történet) például hiteles képet fest egy házasság széthullásáról és egy család összetartásáról. A Noah Baumbach rendezésében készült filmet több díjra is jelölték, és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla.

Marriage Story (Házassági történet)

Aki pedig inkább egy könnyed romantikus történetre vágyik, annak a To All the Boys I’ve Loved Before (A fiúknak, akiket valaha szerettem) széria kiváló választás lehet. A Jenny Han által írt könyvek alapján készült filmek Lara Jean Covey életét követik nyomon, egy tinédzser lányét, aki a középiskola alatt a kapcsolatok és a szerelem között navigál.

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek