KezdőlapFilmA Netflix legújabb dokumentumfilmje minden idők egyik leghihetetlenebb történetét mutatja be két...

A Netflix legújabb dokumentumfilmje minden idők egyik leghihetetlenebb történetét mutatja be két ikerpárról

-

A The Accidental Twins (eredeti címén Hermanos por accidente, magyarul Véletlen szülte ikrek) című dokumentumfilm nemrég került be a Netflix kínálatába, és az igaz történet valósággal sokkolta a nézőket.

A film két egypetéjű ikerpár történetét meséli el, akiket születésükkor összecseréltek a kolumbiai Bogotában, bemutatva, mennyire különbözően alakult a testvérek élete, és milyen bonyolult helyzethez vezetett a tévedés, ami meghatározta az életüket.

Hirdetés

Jorge Bernal és Carlos Alberto Bernal Castro úgy nőttek fel, hogy azt hitték, kétpetéjű ikrek. Később azonban mindketten megtalálták egypetéjű ikertestvérüket az interneten – William Cañas Velasco és Wilber Cañas szintén azt hitték, hogy kétpetéjű ikrek.

A hihetetlen helyzetet az okozta, hogy az 1980-as években egy bogotái kórházban véletlenül összecserélték a babákat, és ezzel örökre megváltoztatták a két ikerpár életét.

Hirdetés

A dokumentumfilm feltárja, hogy találtak végül egymásra az összekevert testvérek, és milyen nehézségekkel kellett szembesülniük, amikor minden, amit addig igaznak hittek, egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott.

A furcsa helyzet mintegy véletlen tudományos kísérletet eredményezett, ami megmutatta, hogy a két testvérpár életében a környezetük, a családjuk és más külső tényezők miatt rendkívül eltérően alakult az elválasztott egypetéjű ikrek jelleme és élete.

A nézők közül többen is megosztották a véleményüket a közösségi médiában a filmmel kapcsolatban: „Megnéztem a The Accidental Twins című filmet a Netflixen, és hihetetlen érzelmi hullámvasút volt” – írta egy felhasználó az X-en.

„El sem tudom képzelni, hogy szembesüljek egy ehhez hasonló valósággal” – tette hozzá egy másik kommentelő.

„Ez valószínűleg minden idők egyik leghihetetlenebb emberi története” – jegyezte meg egy harmadik néző, akit lenyűgözött a nem mindennapi történet.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek