KezdőlapSzínesA gyönyörű énekesnő úgy énekli Whitney Houston dalát, hogy attól mindenkinek tátva...

A gyönyörű énekesnő úgy énekli Whitney Houston dalát, hogy attól mindenkinek tátva marad a szája

-

Faouzia Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody című slágerének fantasztikus feldolgozását adta elő.

A Singer, korábbi nevén I Am a Singer egy kínai énekverseny-show, amelyet a Hunan Televízió sugároz, és ami a koreai I Am a Singer című műsor alapján készült. A versenyben a zeneipar világszerte ismert profi énekesei vehetnek részt, akik több héten át, különböző körökben versengenek egymással.

Hirdetés

A Singer 2024-es, 9. évadában többek között Faouzia Ouihya, vagy, ahogy a zeneiparban ismerik, Faouzia marokkói-kanadai énekesnő is szerepel, és az egyik fordulóban Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me) című slágerét adta elő fantasztikus hangulatot teremtve a stúdióban.

Az énekesnő hihetetlen energiával adta elő a dalt, és megmutatta elképesztő hangi adottságait. Bár a forduló végén csak a harmadik helyen végzett, sok néző egyetértett abban, hogy a teljesítménye alapján megérdemelte volna az első helyet.

Hirdetés

„Annyi élő előadást láttam már Faouziától, és még SOHA nem láttam, hogy ennyire jól érezné magát. Mint mega rajongó, annyira szeretem. Elképesztő” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Szeretem Faouziát. Gyönyörű énekesnő és dalszerző. Még zongorázni is tud, és elbűvölő személyisége van” – fűzte hozzá egy másik.

„Micsoda előadás . Mindannyiunkat táncra késztettél. Ez az első alkalom, hogy Faouzia ilyen energikus oldalát látom a színpadon. Jó választás volt, remekül csináltad!” – dícsérte meg a produkciót egy harmadik.

Nektek hogy tetszett a produkció?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek