KezdőlapZeneVideóklipekBerobbant a Valmar új slágere: ettől a daltól lesz idén hangos a...

Berobbant a Valmar új slágere: ettől a daltól lesz idén hangos a nyár!

-

Fergeteges nyári dallal érkezik a Valmar, ami már most hatalmas sikernek örvend, és úgy tűnik a srácok új slágere igencsak feltette a pontot az ‘I’-re, garantáltan erre a dalra fogunk bulizni idén nyáron.

Valószínűleg már senkinek sem kell bemutatni Marics Peti és Valkusz Milán közös formációját, a Valmar-tot, hiszen egymás után ontják magukból a slágereket, és ez idén sincs másképp, ugyanis a srácok egy fergeteges nyári slágerrel lepték meg a rajongóikat.

Hirdetés

A dal a „Pont Jó” címet kapta, és ahogy ezt már megszokhattuk a fiúktól, most is hozták a tőlük megszokott vidám és energikus hangulatot, amivel garantáltan feldobják a forró nyári napokat.

A „Pont Jó” minden tekintetben megfelel egy igazi nyári sláger kritériumainak: fülbemászó dallam, könnyen megjegyezhető szöveg és egy ritmus, ami azonnal táncra perdít mindenkit.

Hirdetés

Marics Peti és Valkusz Milán összhangja és zenei tehetsége ebben a dalban is tökéletesen megmutatkozik, a dalra forgatott klip pedig csak hab a tortán, a medencés party tökéletesen visszaadja a dal laza és vidám hangulatát.

A rendező zseniálisan ragadta meg a nyár esszenciáját, ami garantáltan mosolyt csal mindenki arcára, aki megnézi a klipet. A Valmar ismét bebizonyította, hogy képesek olyan zenét alkotni, ami nemcsak szórakoztató, de emlékezetes is marad, mert ez biztosan az idei év legnagyobb dobása lett.

„Annyira imádom ezt a zenét és titeket is! Ez a zene akkorát fog robbantani hogy eszméletlen! Itt látni a legjobban a lazaságotokat! Hajrá fiúk!” – írta a Valmar egyik rajongója a YouTube-on.

„Ez nagyon jó lett imádom! Ez most meg hozta a nyári vibeom! Ez is bizonyítsa hogy nem tudtok rosszat csinálni” – dícsérte leg a srácokat egy másik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek