KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett ByeAlex új dala: ebből hatalmas nyári sláger lesz

Megérkezett ByeAlex új dala: ebből hatalmas nyári sláger lesz

-

ByeAlex és a slepp három új dalt jelentetett meg a héten, amelyből egyik kifejezetten nagy sikerrel uralja a Spotify és a YouTube hallgatási listáját.

„a jövő7en megnyitom a nyarat három új dallal. de nem csak a nyarat, hanem az életemnek is egy új fejezetét… valami olyasmit” – harangozta be a hét elejét ByeAlex, aki már be is mutatta rajongóinak a három új dalt.

Hirdetés

A három új szerzemény a „Bangkok”, Utálok minden latin dalt és a A bosszú éjjelén címet kapta, a legtöbb dalszövegét ByeAlex írta, zenéjét Alex és Somogyvári szerezte.

A három szerzemény közül a „Bangkok” dübörög eddig a legjobban, két nap alatt több mint 170 ezren nézték meg a Youtube-on, de a Spotify-on is a 10 leghallgatottabb dalok közé került.

Hirdetés

„Instagramról jöttem ide, ez a dal tetszik a legjobban a 3 új közül. Gratulálok hozzá, igazi nyári sláger lesz” – írta egyik rajongó a Youtube-on.

„Eddig is tetszett a számaid 90%-a, de ez valami zseniális. Gratulálok hozzá és kívánok még több ehhez hasonló remekművet!” – írta egy másik.

„Olyan mintha a refrén teljesen külön dal lenne. Nekem a verzék nem jönnek át:/ de a refrén az nagyon tetszik!” – fűzte hozzá egy női rajongó.

Nektek hogy tetszik a „Bangkok”?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek