KezdőlapZeneVideóklipekAzahriah egy angol-magyar dallal arat sikereket: ez a dal most a magyarok...

Azahriah egy angol-magyar dallal arat sikereket: ez a dal most a magyarok nagy kedvence

-

Az ördög sosem alszik, ahogy Azahriah sem: pár héttel ‘skatulya 1.’ című lemeze, illetve a limitált Tisza X Azahriah kollekció piacra dobása után a dalszerző-énekes egy újabb dallal rukkol elő.

A ‘Don’t Turn the Bass Down’ egy nemzetközi kollaboráció, amelynek zenei alapját a L’Entourloop kollektíva adta.

Hirdetés

A francia formáció nem ismeretlen a magyar közönség számára: korábban már játszottak a Sziget fesztiválon, tavaly pedig egy Azahriah vendégfellépésével fűszerezett koncertet adtak Veszprémben.

“Amióta felfedeztem a L’Entourloop zenéjét, folyamatosan hallgatom őket. Egészen egyedi, amit művelnek: rajtuk kívül senki sem ötvözi ilyen szinten a hip-hop és reggae elemeket. Amikor tavaly megtudtam, hogy itt fognak koncertezni, felvettük velük a kapcsolatot, aztán a levelezésből végül közös fellépés lett, amit nagyon élveztem. Már ősszel elkezdtünk a közös dal ötletén dolgozni, ami végül most született meg” – mondta Azahriah az együttműködésről.

Hirdetés

Az angol-magyar nyelvű számhoz egy egysnittes klip is készült, amit Franciaországban, Saint-Étienne mellett forgattak a zenészek.

“Remek élmény volt a klipforgatás, utána L’Entourloop-ék körbevezettek a stúdiójukban, és még egy Saint-Étienne meccsre is ellátogattunk” – tette hozzá az énekes.

Azahriah élete és karrierje pedig robog tovább: május 24-én, 25-én és 26-án bevette, és háromszor töltötte meg a Puskás Arénát, ahol hatalmas produkcióval és egy felejthetetlen élménnyel várta a rajongókat.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek