KezdőlapZeneVideóklipekKocsis Tibor elhozta az év legszebb slágerét: 'Egy életen át' tudnánk hallgatni!

Kocsis Tibor elhozta az év legszebb slágerét: ‘Egy életen át’ tudnánk hallgatni!

-

Gyönyörű dallal jelentkezett Kocsis Tibor, az „Egy életem át” című slágert az énekes a 2024-es A Dal versenyre nevezte be, ahol szintén nagy sikert aratott.

A Dal-ban debütált Kocsis Tibor legújabb dala, az „Egy életem át”, amelynek szövegét maga az énekes írta, zenéjét Vígh Arnolddal közösen szerezték.

Hirdetés

„A dal címe, „Egy életen át”, és azt hiszem ebben a három szóban nagyon sok minden benne van. Az élet néha feladatok elé állít bennünket és ezekkel meg kell küzdeni, és vannak periódusok az életben, amikkel nehéz megküzdeni. És ez a dal ebben adhat erő, hogy inspiráljon bennünket, hogy mindig van tovább” – mondta Kocsis Tibor A Dal-ban.

Az új szerzemény nemcsak A Dalban kapott kimagasló véleményt, de az internet népe is imádja.

Hirdetés

„A klip kezdő képsora tetszik legjobban, mint egy filmrészlet. Szép képi anyag, de a hangod, az előadásod, a mondanivaló az, ami olyan hatást vált ki belőlem, hogy nehéz lenne szavakba önteni. Nem tudok betelni a gyönyörű hangoddal! Gratulálok!” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Tudod az a baj , hogy a dalod után bármit is írok az nem fejezi ki azt amit érzek. Ezért csak annyit, hogy köszönöm” – fűzte hozzá egy másik.

„Gyönyörű, szívmelengető dal, csodás előadás, lélekre ható hang. Hálás vagyok érte, köszönöm, Tibó!” – fogalmazta meg véleményét egy harmadik rajongó.

Nektek hogy tetszik a dal?

Fotó: Kocsis Tibor/Instagram

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek