KezdőlapZeneVideóklipekAriana Grande új slágerrel tér vissza: az egész világ ezt hallgatja most

Ariana Grande új slágerrel tér vissza: az egész világ ezt hallgatja most

-

Ariana Grande új dala, melynek címe „Yes, And?”, úgy tűnik, hogy a válasz mindazokra a kérdésekre, amiket az emberek online nem tudnak megállni, hogy ne tegyenek fel neki. De ahelyett, hogy az énekesnő magyarázattal szolgálna, inkább egy játékos és élénk válasszal érkezik.

A dal, amelyet Ariana Grande munkatársaival, Max Martinnal és Ilya Salmanzadehvel közösen írt, a hamarosan megjelenő hetedik stúdióalbumának vezető kislemeze, amely az Eternal Sunshine (Örök napsütés) címet kapta, Jim Carey és Kate Winslet Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmje után.

Hirdetés

A Christian Breslauer által rendezett videóban az énekesnő egy csapat fanyalgó kritikussal néz szembe, akik táncosaival együtt ülnek és nézik, ahogy fellép.

Az előadás előtt a kritikusai pletykálnak róla, olyanokat mondanak, mint például, hogy jobban tetszett nekik az énekesnő, amikor a lófarka „néhány centivel magasabb volt”.

Hirdetés

A loft-szerű térben a kritikusok Grande és táncosai szobraival találkoznak. Ariana Grande ezután belép egy kalapban, hogy énekeljen és táncoljon a közönségnek.

Az énekesnő az elmúlt időben nagyon lefogyott, alig lehet ráismerni. Szeptemberben Ariana Grande „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva beadta a válókeresetet két éve tartó férjétől, Dalton Gomeztől.

A „Yes, And?” című dal hatalmas sikert aratott a YouTube-on, 5 nap alatt 18 millióan nézték meg. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek