KezdőlapTVSzéchenyi Lili mindenkit elvarázsolt Szandiként a Sztárban sztár leszek!-ben

Széchenyi Lili mindenkit elvarázsolt Szandiként a Sztárban sztár leszek!-ben

-

Széchenyi Lili teljes mértékben átszellemült Szandivá a Sztárban sztár leszek! vasárnap esti adásában.

„Óriási feladat lesz, hogy teljesen le tudjam hozni” – mondta Széchenyi Lili produkciója előtt. A fiatal lány mindent megtett, hogy tökéletesen hozza Szandi karakterét a színpadon.

Hirdetés

Széchenyi Lili hatalmas sikert aratott produkciójával, ám a mesterek között feszültségig pattant a vita.

„Lehet, hogy furán fog hangzani, de nekem most tetszettél a legjobban. Annyira szerelmes voltam Szandi zenéjébe, amikor kicsi voltam, hogy együtt aludtam a bakelittel és ezt visszaidézted nekem. Nagyon jól utánoztad, nagyon felszabadultnak éreztelek benne” – mondta Tóth Gabi.

Hirdetés

„Ha kötözködni szeretnék egy kicsit az elődöntő része, a Szandinak a mozgásenergiái az egy vitathatatlan dolog, nemcsak a hangjában van annyi energia, hogy a stúdió leszakad, hanem a mozgásában is, és nekem picit az volt disszonáns” – mondta Köllő Babett.

„Nagyon jó volt, az egyik favoritom vagy, ha idejöttél volna röhögni egy Szandi dalt, valószínűleg azt is jól csináltad volna” – ecsetelte a produkciót Majka.

„Nem tudom elképzelni nélküled a döntőt” – fűzte hozzá Majka a pontosztásnál, Lili erre a produkcióra 29 pontot zsebelt be a mesterektől.

Nektek hogy tetszett Széchenyi Lili produkciója?

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek