KezdőlapSzínesMegérkezett a Coca-Cola idei karácsonyi reklámja - ennél szívhez szólóbb nem is...

Megérkezett a Coca-Cola idei karácsonyi reklámja – ennél szívhez szólóbb nem is lehetne!

-

Megérkezett a Coca-Cola idei karácsonyi reklámja, ami a szeretet erejére hívja fel a figyelmet.

Bár még csak novemberben járunk, és az ünnepi szezonra még várnunk kell egy keveset, a Coca-Cola idei karácsonyi reklámja már megjelent, hogy megalapozza a hangulatunkat – és nem is lehetne ennél kedvesebb és szívhez szólóbb.

Hirdetés

A reklám legfontosabb üzenete, hogy mindenkiből lehet Mikulás, a titok az apró figyelmességekben rejlik, amelyeket könnyen megtehetünk egymásért, és ez nem kerül nekünk semmibe.

Kezdetben egy olyan várost láthatunk, ahol csak úgy nyüzsögnek a Mikulások, és mind segítik, támogatják egymást – legyen szó akár arról, hogy leintenek egy taxit a társuknak, akinek tele van a keze ajándékokkal, vagy odaajándékozzák az utolsó üdítőt az automatából a később érkező Télapónak.

Hirdetés

A videó végén pedig már nem Mikulásokat, hanem egyszerű, hétköznapi embereket láthatunk, akik szintén apró, kedves gesztusokat tesznek meg egymásért – megtartják az ajtót a későn érkező utasnak a metrón, vagy éppen segítenek hóembert építeni néhány gyereknek.

Az üzenet egyszerű, de egyben szívhez szóló is, a reklám pedig a következő sorral zárul: „A világnak több Mikulásra van szüksége.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek