KezdőlapTVMarics Peti és Stana Alexandra egy gyönyörű slowfox-al táncolta be magát a...

Marics Peti és Stana Alexandra egy gyönyörű slowfox-al táncolta be magát a Dancing with the Stars döntőjébe

-

Először táncolt standard táncolt Marics Peti a Dancing with the Stars műsorában, és bár többször is hibázott, a zsűrit nagyon lenyűgözte táncával.

Máté Péter egyik dalára táncolt slowfox-ot Marics Peti és Stana Alexandra a Dancing with the Starsban, és bár volt egy két bakijuk, a zsűrit és a közönséget is lenyűgözték produkciójukkal.

Hirdetés

„Úgy látszik számomra a mai nap spirituális és filozófiai kérdéseket vet fel (…) Egy csomó esetben hallom, hogy rosszul értelmezik ezt, a „carpe diem” az „ragadd meg a napot”, ami pont arról szól, hogy fecséreld el a napodat, herdáld el, hanem hogy használd ki a napod” – fogalmazott Juronics Tamás.

„Nagyon fontos üzenet, pont az ősöknek, akiknek meg kell felelnünk és azt az utat kell folytatnunk, amit megírtak számunkra, ugyanakkor minden egyes cselekedetünk nagyon fontos abból a szempontból, hogy valamit hozzáteszen ehhez a folyamhoz, ami a világ kultúrájának a folyama” – tette hozzá a zsűritag.

Hirdetés

„Én nem figyeltem most a hibákra, az elődöntőben találkozol most először a standard táncokkal, és talán ennek a koncentrációját láttam az arcodon, hogy még nagyon oda kell figyelned arra, hogy ennek a puhasága, ennek a lágysága, hogyan ültetődik át a testedbe. Iszonyatosan megleptek erre a különleges emeléssel” – fogalmazott Ördög Nóra.

„Legendák éjszakája van és egy legendás alakja leszel ennek a műsornak Peti és nemcsak a Sztárban sztárban-nak, ennek is. Egy picit olyan volt, mint az élet, minden lépésre aprólékosan ügyelünk, reméljük, hogy jól sikerül és végül csak két percig tart” – mondta Szente Vajk.

Marics Peti és Stana Alexandra 28 pontot zsebelt be a Dancing with the Stars zsűrijétől.

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek