KezdőlapTVKrausz Gábor és Mikes Anna egy gyönyörű keringővel csalt könnyeket a nézők...

Krausz Gábor és Mikes Anna egy gyönyörű keringővel csalt könnyeket a nézők szemébe

-

Krausz Gábor és Mikes Anna egy gyönyörű bécsi keringővel lepte meg a Dancing with the Stars nézőit.

Krausz Gábor és Mikes Anna a szalagavatók világát idézte fel táncával a Dancing with the Starsban. A páros Berkes Olivér „Világítótorony” című dalára táncolt.

Hirdetés

„Jaj de szép volt ez. Puha volt, finom volt” – mondta Ördög Nóra. „A te életedben most úgy kellett Mikes Anna, mint egy világítótorony”.

„Nagyon szép produkció volt, gyönyörű volt a látvány. Tudjuk, hogy az ember életében vannak pillanatok, amikor olyan elveszettnek érzi magát, mint egy hajó a tenger közepén, és lehet, hogy messziről az ember látja a célt, a világítótornyot, de azért az utat neki, magának kell megtennie” – mondta Juronics Tamás.

Hirdetés

„A világítótorony azért is szép, mert picit nekünk is ez a dolgunk, a művészetnek is ez a dolga, és ezt nagyon szépen megmutatjátok, hogy sokkal inkább a kultúránknak világítótoronynak kell lenni és nem mentőcsónaknak. Nem el kell vinni a befogadó felet, hanem inkább megmutatni neki, és majd választ, hogy melyik irányba fog menni, a tánc felé most biztos sokan kacsintgatnak” – mondta Szente Vajk.

Krausz Gábor és Mikes Anna 27 pontot szerzett a Dancing with the Stars zsűrijétől.

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek