KezdőlapSzínesGyönyörű karácsonyi dallal érkezik Andrea Bocelli: fiával és kislányával énekelnek a Mont...

Gyönyörű karácsonyi dallal érkezik Andrea Bocelli: fiával és kislányával énekelnek a Mont Blanc tetején

-

Andrea Bocelli 26 éves fiával, Matteo Bocellivel és 11 éves lányával, Virginia Bocellivel közösen jelenteti meg az A Family Christmas (Deluxe Edition) című albumát, amelyből nemrég a Mont Blanc 3.466 méter magasságában vették fel a The Greatest Gift című dalt.

Gyönyörű karácsonyi dallal lepte meg rajongóit Andrea Bocelli és gyerekei, Matteo, valamint Virginia. Apa és fiai a The Greatest Gift című dalt énekelték el élőben a Mont Blanc-on, 3.466 méter magasságán.

Hirdetés

Matteo és Virginia örökölték apjuk hihetetlen tehetségét, amelyet az elmúlt évek során mutattak meg. Matteo 2018-ban egy hihetetlen duettet adott ki Andreával, Virginia pedig nemrég futótűzként terjedt el, amikor Leonard Cohen Hallelujah című dalát énekelte apjával egy turnén.

A pár napja megjelent videó hatalmas sikert aratott a közösségi oldalakon, megannyi lájkot és dicsérő kommentet kaptak.

Hirdetés

„Hála Istennek ezekért a gyönyörű angyali hangokért! Ilyen gyönyörű dal! Szükségünk van erre a dalra ezekben a zavaros időkben! Ahogy készülünk és várjuk Krisztus születését! Isten áldjon meg mindenkit most és mindig!” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Nem tudom kifejezni azt az érzést és érzelmet, amit ez a mennyei dal kelt bennem. Három ragyogó énekes és egy gyönyörű dal. Gratulálok” – fűzte hozzá egy másik.

„Köszönöm, hogy ilyen ajándék vagytok az emberiségnek és ennek a síknak, ti srácok az angyalok ajándéka vagytok. Ez a dal olyan gyönyörű, hogy könnyeket csal a szemembe, és úgy érzem, hogy a világnak szüksége van rá” – írta egy harmadik.

Nektek hogy tetszik ez a gyönyörű dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek