KezdőlapTVT. Danny a csípőmozgásával kápráztatta el a Dancing with the Stars zsűrijét

T. Danny a csípőmozgásával kápráztatta el a Dancing with the Stars zsűrijét

-

T. Danny és Lissák Laura a Cuba című slágerre tekerte a csípőjét a Dancing with the Stars parkettjén, a zsűrit is zavarba hozták a mozdulataikkal!

T. Danny és Lissák Laura ezen a héten salsával készültek a Dancing with the Starsban, és mindent beleadtak, hogy elkápráztassák a közönséget, a jóképű énekes még a csípőmozgását is bevetette.

Hirdetés

„Végre egy csávó ebben a műsorban, aki meri mozgatni a csípőjét. Én picit még azt érzem, hogy ez egy olyan Cuba Libre volt, amit a buli végén osztogatnak, amikor kezd fogyni a rum. Valahogy mintha nem lennél eléggé leföldelve, olyan libegős volt nekem” – mondta Ördög Nóra a produkció után.

„De buli volt, jó hangulat volt, mennék ebbe a partiba bármikor” – tette hozzá a zsűritag.

Hirdetés

„Bennem is kettős érzés van, az egyik, hogy óriási bulit csináltatok, fantasztikus hangulat lett, mindannyian élveztük, szuper produkció volt. A másik, hogy a hibák mellett valóban több benne a lefele ható erő” – fogalmazta meg kritikáját Juronics Tamás.

„A második fordulóban van egy csapat, aki bejelentkezik a bajnoki címre” – él a futball-példával Szende Vajk. „Nagyon könnyed volt, nagyon laza, és ne felejtsük el, másodjára táncolnak itt”.

T. Danny és Lissák Laura 22 pontot kapott a zsűritől!

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek