KezdőlapSzínesSenki nem énekli jobban az Operaház fantomját, mint Antonio Banderas és Sarah...

Senki nem énekli jobban az Operaház fantomját, mint Antonio Banderas és Sarah Brightman

-

Antonio Banderas sosem játszhatta el az Operaház fantomját, de bebizonyította, hogy több mint alkalmas a feladatra, hiszen tökéletesen hozta szerepét Sarah Brightman mellett.

Antonio Banderas és Sarah Brightman az Andrew Lloyd Webber tiszteletére adott koncerten adta elő az „Operaház fantomja” című dalt, a legnagyobb sikerrel.

Hirdetés

Sara Brightman ebben a duettben is megmutatta, hogy nem véletlenül lett a világ egyik legjobb szopránja, Antonio Banderas pedig méltó partnere volt, parázsló intenzitást vitt az előadásba. Nem okozott csalódást!

A videót 41 millióan nézték meg a YouTube-on.

Hirdetés

Banderas és Brightman közös éneklése a második refrénben a dal egyik csúcspontja, a színész hangja Brightman finom szopránjával párosulva tökéletes kombináció. Mindkét énekesnő megmutatja színészi képességeit a színpadon, és súlyt ad az előadásnak azzal, hogy belejátszik a halálra ítélt románc történetébe.

Banderas már régóta érdeklődött egy Az operaház fantomja-filmben való szereplés iránt, a 2004-es film szereposztása előtt azt mondta, hogy „Ha szükségük van rám, vagy úgy gondolják, hogy én vagyok az a személy, aki eljátszhatná ezt a karaktert a nagyvásznon, akkor ott leszek”.

A spanyol színész versenyben volt a szerepre, bár végül Gerard Butler kapta a szerepet, valószínűleg azért, mert Banderas előző néhány filmje nem teljesített jól a nézettségben.

A dal Gerard Butler és Emmy Rossum verzióját az alábbi videóban hallhatod.

Andrew Lloyd Webber Az operaház fantomja című musicaljét 1986-ban mutatták be a londoni West Enden, és elragadó kritikákat kapott. A produkció főszerepében Brightman, aki akkoriban Webber felesége volt, Christine Daaé főszerepét alakította. A show a második leghosszabb ideig futó West End-musical lett a Nyomorultak után, valamint a Broadway leghosszabb ideig futó show-ja.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek