KezdőlapTV"Le vagyok fagyva" - Nagy Alexa sokkolta a Sztárban sztár leszek! mestereit...

„Le vagyok fagyva” – Nagy Alexa sokkolta a Sztárban sztár leszek! mestereit produkciójával

-

Rengeteg bántást kapott súlya miatt a Sztárban sztár leszek! versenyzője, ezért úgy döntött, hogy egy dalban énekli el fájdalmát.

Nagy Alexa produkciója olyan meghatóra sikeredett, hogy a Sztárban sztár leszek! mesterei percekig képtelenek voltak felocsúdni belőle, Tóth Gabi el is sírta magát.

Hirdetés

A legnagyobb hatással Pápai Jocira volt Nagy Alexa produkciója, a mester úgy érezte, teljesen lefagyott a produkció láttán. Alexa Billie Eilish „No Time To Die” című dalával lépett színpadra.

„Alexa, ez egy nagyon, nagyon magas szintű produkció volt. Én ezt úgy éltem meg belülről, hogy nem is tudom mi történt itt most, le vagyok fagyva. Nem hiszem el, hogy te mennyire jó vagy, így énekelni, ilyen lelkülettel…” – mondta Pápai Joci.

Hirdetés

„Ez volt nekem a tízpontos produkció a ma este folyamán” – tette hozzá.

Tóth Gabi elsírta magát, és elmondta, az elmúlt időben rengeteg bántást kapott, így ez a dal most mélyen meghatotta.

„Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott ez most engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked, mert… Engem nagyon sokat bántottak mostanában… Nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és én azt gondolom, hogy bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, és téged sem bánthatnak, de amíg van egy eszköz a kezedben, a zene, addig bármilyen bántást kapunk az életünkben kiénekelhetjük magunkból” – fogalmazott Tóth Gabi.

Alexa produkcióját itt lehet megnézni!

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek