KezdőlapTVHunyadi Donatella egy megható tánccal köszönte meg édesanyjának a Dancing with the...

Hunyadi Donatella egy megható tánccal köszönte meg édesanyjának a Dancing with the Starsban, hogy felnevelte

-

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes egy megható rumbával lepte meg a Dancing with the Stars közönségét.

Kovács Kati egyik slágerére, az Úgy szeretném meghálálni című dalra táncolt Kiszel Tünde lánya a Dancing with the Starsban, amivel édesanyjának szerette volna megköszönni, hogy felnevelte.

Hirdetés

A produkció után Donatella egy virágcsokorral köszöntötte fel édesanyját, aki a nézőközönség soraiban nézte végig lánya lehengerlő produkcióját, amivel mindenki szemébe könnyeket csaltak.

„Nagyon sok kritika ért bennünket is, mert a gyerekeink ott vannak a nyilvánosság előtt, ez egy ösztönös döntést volt, amit mi meghoztunk, így éreztük természetesnek. Ugyanúgy, ahogy Tünde is küzdött ezzel az érzéssel, ez akkor nyer igazolást, a mi esetünkben is, amikor felnőnek a gyerekeink. Megnyugtató érzés látni, hogy te egy ilyen tehetséges, okos, az értékrendedet tökéletesen a helyén kezeled. Fantasztikus lány lettél” – mondta Ördög Nóra.

Hirdetés

„Láttuk Donatella a történetedet, de én egy picit a Dénesét is néztem, és ez nagyon magával ragadott, mert a színfalak mögött, amíg Tünde megkapta a virágot, Dénes kiszaladt az édesanyjához” – fűzte hozzá Szende Vajk.

Nektek hogy tetszett a produkció?

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek