KezdőlapSzínesHatalmas siker a német The Voice-ban: állva tapsoltak a coach-ok a magyar...

Hatalmas siker a német The Voice-ban: állva tapsoltak a coach-ok a magyar énekesnőnek

-

Miközben Magyarországon is javában zajlik a The Voice, addig Németországban egy magyar énekesnő is szerencsét próbál az országos tehetségkutatóban.

A 35 éves Szatmári Júlia is szerencsét próbált a német The Voice-ban. A magyar nő Linda Ronstadt ‘Feels Like Home’ című dalával lépett a tehetségkutató színpadára, hangjával pedig lenyűgözte a coachokat.

Hirdetés

Júlia hangjával elbűvölte a coach-okat, akik a produkció végén állva tapsolták meg, ám csak egyetlen coach, Giovanni Zarrella német–olasz énekes fordult meg a székével, mégpedig az utolsó pillanatban.

Szatmári Júlia percekig meg sem tudott szólalni a döbbenettől, majd elárulta a nevét, életkorát és azt, hogy Bielefeldből érkezett a tehetségkutatóba.

Hirdetés

„Tökéletes dalválasztás, én és a feleségem imádjuk ezt a dalt” – mondta Ronan Keating a magyar nőnek, majd azt is kifejtette, hogy miért nem fordult meg a székével.

„Őszinte leszek veled, szép volt a dal és gyönyörű a hangod, de én vártam egy ‘hidegrázós’ pillanatra, amit mindig keresek, ez azonban nálam nem történt meg” – mondta a Boyzone egykori énekese.

Nézd meg Szatmári Júlia produkcióját a német The Voice-ban!

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek