KezdőlapZeneVideóklipek"Egyszerre tetszik és fáj" - milliók imádják ByeAlex szívszorító slágerét, ami...

„Egyszerre tetszik és fáj” – milliók imádják ByeAlex szívszorító slágerét, ami téged is szíven üt

-

Komoly témát feszeget ByeAlex nemrég megjelent dalában, olyan témát, ami minden emberhez közel áll: a bocsánatkérést!

Szeptember 24-én jelent meg byealex és a slepp legújabb dala, a Bocsánat, amelyhez egy igen megrázó és mély videóklip is készült. A dal olyannyira sikeres, hogy már elérte a 1 millió 700 ezres megtekintést.

Hirdetés

„Nem akarom nagy szavakkal húzni az időt, hisz hónapok óta beszélek már róla… úgy éreztem ideje valami mélyebb témát hoznom. MEGJELENT a b o c s á n a t !” – írta az énekes közösségi oldalán a dal megjelenésének napján.

A Bocsánat című dalra forgatott videóklipet leho rendezte, és igen szívbemarkoló jeleneteket tartalmaz. Emberek vallomásait hallgathatjuk.

Hirdetés

Mindjárt az első jelenetben egy édesapa szeretne bocsánatot kérni kisfiától, mert 5 éve elkövetett egy hibát. A következő képkockában egy fiatal nő kér bocsánatot a meg nem született gyerekétől, harmadikként egy fiatal lány kér bocsánatot a kiskori énjétől, amiért elhitette magával, hogy nem elég szerethető.

„Nagyon pörög az új dal a youtubeon! A kommentek alapján úgy tűnik, nincs olyan felnőtt ember, akinek ne volna oka bocsánatot kérni legalább egy embertől élete során… Te kitől kérnél? Meg is tetted? meg merted?” – írta két nappal a dal berobbanása után az énekes.

A dalhoz ezernél is több hozzászólás érkezett, több százan leírták, hogy kitől is kérnének bocsánatot.

„Ezt 24 éves Férfi létemre megkönnyeztem. „Én Édesapámtól kérnék bocsánatot…”. Itt nem tudtam tartani magam, kirázott a hideg és potyogtak a könnyeim… így jártam én is azt hittem van időm vele megbeszélni a dolgokat és rendezni a kapcsolatunkat…hát nem volt időm… Ha valaki ugyan ebben a cipőben jár ne legyen makacs és nyisson, beszéljen a szüleivel mondja el hogy szereti őket amíg teheti. Beszélgessen velük… mert egy pillanat és megváltozik minden 4 perc ennyi idő volt és többé nem tudtam vele rendezni a kapcsolatom… pedig 2 éve már akkor átmenetileg egyháztartásban éltünk.. „Majd holnap mondtam mindig”. Nincs holnap csak a ma…” – írta egyik hozzászóló a dalhoz.

„Szia Alex! Azt gondolom, hogy ez egy nagyon mély, érzékeny téma és mégis sikerült átadnod azt amit ez a téma magába foglal. Mindenki hibázik, megbánt másokat, olykor azokat bántjuk meg leginkább akiket a legjobban szeretünk és szerintem változni kell annak érdekében, hogy akik egymásnak lettek teremtve azok maradjanak is egymás mellett halálukig,mert nem jó egyedül. Igazán meghatott a dalod és nagy tisztelet, hogy bocsánatot kértél ezzel a dallal,mert ez erős jellemre vall ha felvállalod a hibáidat. Általában Én is amikor megbántok valakit bocsánatot kérek, lehet nem menő a mai világban már ez,de szerintem fontos, hogy törekedjünk arra, hogy jó emberek legyünk még annak ellenére is, hogy nehezebb mint mindenkin átgázolni” – fűzte hozzá egy másik.

„Egyszerre tetszik és fáj. Van két szó, amivel kapcsolatban mindig elfog a kettősség érzése, hogy súlya van és (gyakran) értéktelen. Ez a szeretlek és a bocsánat; annyiszor hallja az ember mögöttes tartalom és tettek nélkül, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni az értékét” – írta egy harmadik rajongó.

Te kitől kérnél bocsánatot, ha lenne még rá esélyed?

Fotó: ByeAlex/Facebook

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek