KezdőlapSzínesÚgy énekli Elvis Presley dalát a 18 éves lány, hogy attól neked...

Úgy énekli Elvis Presley dalát a 18 éves lány, hogy attól neked is tátva marad a szád!

-

Diana Ankudinova az orosz ShowMaskGoOn tehetségkutató műsorban mutatta meg elképesztő hangterjedelmét Elvis Presley „Can’t Help Falling in Love” című dalának feldolgozásában.

Diana Ankudinova hangja az előadás elején olyan mélyen szól, hogy nehéz elhinni, hogy egy nő el tudja érni ezeket a hangokat, majd angyali magas hangokra vált át.

Hirdetés

Az énekesnő hangkontrollja és hangterjedelme egészen elképesztő, mintha nem is e világi lenne, és a zsűrit is lenyűgözte a hangja. Diana a felvételek idején még csak 18 éves volt, ami még lenyűgözőbbé teszi a teljesítményét. Produkcióját már több millióan látták.

Diana elképesztő tehetsége egy nagyon nehéz gyermekkorból bontakozott ki. Bántalmazó édesanyja hároméves korában egy téli buszmegállóban hagyta magára törött kulcscsonttal. Egy árvaházban töltött idő után találkozott Irina Ponikkal, aki az örökbefogadó édesanyja lett. Talán nem meglepő módon a beszéde nem fejlődött megfelelően, és négyéves korában egy logopédus azt javasolta, hogy vegyen énekórákat, hogy javítsa beszédkészségét.

Hirdetés

Rendkívüli és egyedi hangját már korán felismerte egy fúvószenekar helyi vezetője fogadott szülővárosában, Arszenyevben. Gyermekkorában rendszeresen részt vett énekversenyeken, és ez a kitartás meghozta gyümölcsét. Számos kisebb versenyt megnyert, majd a nagy dobást a You Are Super! tehetségkutató műsorban érte el, 2018-ban.

Diana végül megnyerte a You Are Super! 2018-as szériáját, valamint a 2019-es évadot is, ebben a „szuper évadban” számos korábbi győztest és döntőst megelőzve. A műsor zsűritagja, Igor Krutoy egy moszkvai lakást ígért neki, hogy a fővárosban fejleszthesse zenei tanulmányait. Ezt követően bejutott a moszkvai Orosz Színházművészeti Intézetbe, és a mai napig a lakásban él.

A nagy áttörés óta Diana folytatta a hazai és nemzetközi fellépéseket, 2020-ban megjelent első saját albuma.

Diana 2021-ben a ShowMaskGoOn televíziós műsorban mutatta be egyedi hangját, ahol a műsorban debütálva a Can’t Help Falling in Love című dalt adta elő. Kilencszer lépett fel a műsorban, és senkit sem meglepve megnyerte a versenyt.

Diana hangterjedelme a férfi hangterjedelem tenor és bariton hangterjedelméig terjed. Ezt hallhatjuk a „Can’t Help Falling in Love” előadásában, ahol a nyitó szakaszban a magas bariton hangterjedelemben kezd.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek