KezdőlapTV"Elkezdtél énekelni és megállt az egész stúdió" - Kocsis Tibor gyönyörű dalban...

„Elkezdtél énekelni és megállt az egész stúdió” – Kocsis Tibor gyönyörű dalban tárta ki a lelkét

-

Szombat este rendezték A Dal negyedik válogatóját, ahol újabb 5 dalt válogattak be az elődöntőbe. A fellépők között ott volt Kocsis Tibor is, aki egy gyönyörű dallal szállt versenybe.

Egy gyönyörű dallal lépett fel Kocsis Tibor A Dal idei évadában. A „Szükség van rád” című dal átütő sikert aratott, be is jutott a következő fordulóba, így egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy megnyerje A Dal 2023-as évadát.

Hirdetés

„Tiszta libabőr voltam, elkezdtél énekelni és megállt az egész stúdió. Ezt nem lehet megmagyarázni, és nem lehet csak úgy megcsinálni, van benne egy önazonosság és egy kitárulkozás. Gyönyörű a dal, nekem ez a popballada” – mondta Wolf Kati.

„Most azt láttuk, hogy milyen igazából Kocsis Tibinek a lelke, hogy nem egy fikciót mutattál be, hanem azt mutattad be, hogy mi zajlott az életedben, mi az ami motivált arra, hogy ezt a szöveget megírt, hogy nagyon sok ember tudjon ezzel azonosulni” – mondta Mező Misi.

Hirdetés

„Elkezdted a dalt és valóban megállt a levegő. Ha én most egy gipszágyban ültem volna, úgy jártam volna, mint ahogy Hofi Géza mondta, felültem volna. Elképesztő, gyönyörű nagy íve volt, a magam részéről személyesen köszönöm ezt a szöveget” – mondta Egri Péter.

Kocsis Tibor 38 pont kapott A Dal zsűrijétől, bekerült a következő fordulóba.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek