KezdőlapSzínesSelena Gomez fontos üzenetet osztott meg „fiatalabb önmagával” nőnap alkalmából: „Ne félj...

Selena Gomez fontos üzenetet osztott meg „fiatalabb önmagával” nőnap alkalmából: „Ne félj segítséget kérni”

-

Selena Gomez megható üzenetet osztott meg követőivel az Instagramon március 8-án, nemzetközi nőnap alkalmából, amit egy kedves gyerekkori fotóval egészített ki. Az énekesnő arra bíztatta fiatalabb önmagát és a rajongóit, hogy ne féljenek segítséget kérni, ha úgy érzik, szükségük van rá.

„Kedves fiatalabb énem, kérlek, ne félj segítséget kérni” – írta a 30 éves popsztár, emlékeztetve a rajongóit, hogy legyenek megértőbbek és kedvesebbek önmagukkal. Ugyanakkor arra buzdította a követőit, gondolják át a saját életüket, és ha szükségük van rá, kérjenek segítséget – ahogy azt neki is tennie kellett volna már fiatalabb korában.

Hirdetés

Az énekesnő köztudomásúan nyíltan beszél mentális egészségbeli problémáiról és a lupus autoimmun betegséggel folytatott küzdelméről.

„Ma van a nemzetközi nőnap, és azt szeretném, ha mindannyian gyengédebbek lennénk önmagunkhoz. Írj a fiatalabb énednek egy @RareBeauty #raremindert, és ragaszd a tükörre, hogy emlékeztesd magad arra, az egész világot megérdemled. Szeresd önmagadat” – írta Gomez, aki Rare Beaty néven szépségápolási termékeket is piacra dobott.

Hirdetés

Az énekesnő egy videót is megosztott a Rare Beaty Instagram oldalán, ami szintén a pozitív énkép fontosságára hívta fel a figyelmet. „Bárcsak elmondhatnám ezt a fiatalabb énemnek: Értékeld az arcot és a testet, amivel rendelkezel. Lehet, hogy nem úgy nézel ki, mint mindenki más, de te az vagy, aki vagy, és légy rá büszke” – mondta a videóban, amit egy egyszerű fehér topban és minimális sminkben vett fel.

Selena Gomez a bátorító üzenetek megosztása előtt egy ideig távol maradt a közösségi médiától, a pletykák szerint egy közte, Hailey Bieber és Kylie Jenner között zajló dráma miatt.

Az énekesnő korábban egy TikTok videóban jelentette be, hogy szünetet tart a közösségi média használatában, amit később a rajongói is megosztottak. A rövid videóban azt mondta, „egy kissé butaságnak tartja ezt az egészet”, és „túl öregnek érzi magát hozzá”, de biztosította a rajongóit, hogy hamarosan újból jelentkezik. Az énekesnőnek már korábban is bonyolult kapcsolata volt a közösségi médiával, és többször is tartott szüneteket. 2019-ben például elmondta, hogy letörölte az Instagram alkalmazást a telefonjáról, mert a sok negatív megjegyzéstől depressziósnak érezte magát.

A múlt hónapban Selena Gomez a Vanity Fairnek beszélt a közösségi médiával kapcsolatos tapasztalatairól, és azt mondta, a TikTokot részesíti előnyben, mivel ott találkozott a legkevesebb negatív hozzászólással.

„Az egy dolog, ha az emberek egyszerűen csúnyának vagy butának neveznek, ez már nem is érdekel. De ezek az emberek komoly részletekbe mennek. Egész bekezdéseket írnak, amik specifikusak és gonoszak. Folyton sírtam. Folyton szorongtam emiatt, nem tudtam tovább csinálni. Csak az időmet vesztegettem” – magyarázta korábbi szakításait a közösségi oldalakkal.

„Az egyetlen alkalmazás, ami megmaradt a telefonomon, a TikTok, mert ezt egy kicsit kevésbé találom ellenségesnek. Csodálatos dolgok vannak a közösségi médiában – kapcsolatba lehet lépni a rajongókkal, látni, hogy mennyire boldogok és izgatottak, és megismerni a történeteiket. De most már mindent átszűrök. Kialakítottam egy rendszert. Mindent elküldök az asszisztensemnek, aki közzéteszi. Ami a megjegyzéseket illeti, a csapatom összeállít néhány bíztató hozzászólást” – mondta az énekesnő.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek