KezdőlapZeneVideóklipekHatalmas siker Wolf Kati tavaszi slágere: pörgős dallal tér vissza az énekesnő

Hatalmas siker Wolf Kati tavaszi slágere: pörgős dallal tér vissza az énekesnő

-

Tíz év nem adott ki pörgős popdalt Wolf Kati, ám most elérkezett az idő, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál 2011-es fellépője ismét egy kirobbanó slágerrel érkezzen.

„Aki vinne magával” című dallal tér vissza Wolf Kati, aki az Eurovíziós Dalfesztivál óta nem adott ki pörgős popdalt, aminek még a dalszövegét is maga írta. A dal zenéjét Madarász Gábor (Madi) szerezte, a dalhoz készült videóklipet Jimy J. Hollywood rendezte.

Hirdetés

„Popdallal jelentkeztem sokkal 2010 óta, de olyan nagyon táncolóssal, mint a Szerelem, miért múlsz?, nem annyira, inkább középtempós elektropopszámokkal. Ez most egy visszatérés a gyökerekhez, és remélem, tavaszi slágerdal lesz” – nyilatkozta az énekesnő a Femina.hu-nak a dalról.

A dal hatalmas siker a legnagyobb videómegosztó oldalon, eddig több mint 120 ezren tekintették meg.

Hirdetés

„Már rég ideje volt. Remélem, hogy ezentúl kevesebbet kell majd várni új Wolf Kati-dalra és Sztevanovityék is szereznek majd dalt újra” – írta egyik hozzászóló a dalhoz.

„Egy jó dal, egy remek klip, egy klassz Kati, egy szuper zenekar, és ne feledkezzünk meg a táncosokról sem. Gratulálok Kitti, minden zirci nevében. Egyszóval „Csillagos ötös”” – tette hozzá egy másik rajongó.

„Kati! Éjszaka meghallgattam a dalt klip nélkül, nagyon tetszik, fülbemászó a dallam, magával ragad a lüktetés, a szöveget jól megírtad, van a szavaknak egy játékos szimbolikája, tetszik! Kíváncsi voltam milyen lesz a klip, de felülmúlta a várakozásaimat, különleges a képi világ, dinamikusan látványos, jól illik a dalhoz. Baromira jók a jelmezeid, a fantasztikus dívától a dögös macáig mindent megjelenít a klip, egyik szerep sem idegen tőled, nagyon hihető és élvezhető! Szimpatikus, hogy a zenekarod itt is bemutatkozik, jó csapat! Szívből gratulálok, jó példa, hogy nem kell minden dalban csillagokat énekelned ahhoz, hogy betaláljon, csodálatos lett! Sok hasonlót várunk még!” – tette hozzá egy harmadik az énekesnő Facebook-oldalán.

Nézd meg a dalhoz készült klipet, sláger született!

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek