KezdőlapTVSztárban sztár"Üstökösként robbant be a magyar zenébe" - mondta Marics Peti Azariahra, miután...

„Üstökösként robbant be a magyar zenébe” – mondta Marics Peti Azariahra, miután Gubik Petra őt alakította a Sztárban sztárban

-

Gubik Petra nagy rajongója Azariahnak, volt olyan időszak, amikor sokat hallgatta a fiatal énekest, koncertjén is volt már. A héten őt alakította a Sztárban sztár színpadán.

Azariah bőrébe bújt Gubik Petra a Sztárban sztár színpadán.

Hirdetés

„Napszemüveg nélkül sokkal jobban hasonlítasz rá, mint napszemüvegben. A kamasz fiús karcosság hiányzott belőle” – mondta Papp Szabi.

„Nagyon hallottam az igyekezetet, hallottam, hogy végig próbáltad hozni, amit ő hozott, sokkal nehezebb dolgod van mint egy férfinak, ráadásul Azairahnak nagyon egyedi hangja van” – mondta Tóth Andi.

Hirdetés

„Szerintem csodálatos volt, azok a fiús hangok, amik Azariahnak vannak hiányoztak, de a koncertérzést hoztad” – mondta Lékai-Kiss Ramóna.

„Ő az a srác, aki üstökösként robbant be a magyar zenébe. Ő az egyedüli énekes, aki Európa-szinten kipróbálhatja magát” – nyilatkozta Marics Peti.

„Az elején nekem megvolt, nagyon tetszett, hogy affektálós, mindig azt látom benned, hogy nagyon jól dolgozol, igyekszel. Nekem tökéletes volt” – fejtette ki Kökény Attila.

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek