KezdőlapZeneVideóklipekMegőrül az internet a Valmar legújabb retró dalától: Tóth Andi is feltűnik...

Megőrül az internet a Valmar legújabb retró dalától: Tóth Andi is feltűnik a videóklipben

-

Megjelent a VALMAR duó legújabb dala, a Vagány Magány, ami már most hatalmas slágernek ígérkezik.

Miközben Marics Peti a Sztárban sztárban zsűrizik, addig zenésztársa, Valkusz Milán versenyzőként teljesít a TV2 showjában, a srácok pedig semmit sem hagytak a véletlenre, a vasárnapi adás napján debütált legújabb daluk is.

Hirdetés

A szerzemény a Vagány Magány címet kapta, és ízig-vérig retró feeling, zenéjét és szövegét is a srácok írták. A dalra forgatott klipet Nagy Bence rendezte, Tóth Andi is szerepel benne.

A YouTube-ra feltöltött klip három nap alatt elérte a 400 ezres nézettséget, imádják a rajongók.

Hirdetés

„Wooow, ez mi zene, és mi klip??? Brutálisan jók vagytok gyerekek. Ti vagytok azok, akiknek a dalaira, MINDEN korosztály ott lesz a koncerten. Fiatalok, középkorúak, de még idősebbek is. Yeah. Óriási ez a stíl, a szöveg, minden. :)! Óriási gratuláció” – írta egyik rajongó.

„Imádom ezt a zenét! Új kedvenc. Andi gyönyörű, nagyon jól áll neki ez a ruha is, ami rajta van a klipben” – tette hozzá egy másik.

„Nagyon jól áll nektek a Rock and roll! :D Végre újra jó kis bulizós, tancolós szám! Régi fealing új köntösben! A zeneipar legszebb korszaka volt annó, nem véletlen! Ezek a számok meghozzák az ember kedvét a ritmusra, csak így tovább!” – fogalmazott egy harmadik a több száz hozzászólóból.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek