KezdőlapZeneVideóklipekZámbó Krisztián ezzel a Zámbó Jimmy feldolgozással emlékszik 21 évvel elhunyt édesapjára

Zámbó Krisztián ezzel a Zámbó Jimmy feldolgozással emlékszik 21 évvel elhunyt édesapjára

-

21 évvel ezelőtt hunyt el váratlanul Zámbó Jimmy, akit még ma is imádnak a rajongói, nemrég pedig egy nagysikerű sorozat is készült A király címmel, amelynek betétdalát Péter Srámek énekel. Zámbó Jimmy fia, Krisztián ezzel a dallal kíván megemlékezni édesapjára.

Egy Zámbó Jimmy feldolgozással emlékszik édesapjára Zámbó Krisztián, akit még ma is felzaklatják a 21 évvel ezelőtti események. Zámbó Jimmy nagyobbik fia a Várlak című dallal tiszteleg édesapja előtt.

Hirdetés

„21 év telt el azóta, hogy elmentél és még mindig emlékszünk rád, soha nem feledünk el! Ezzel a csodálatos dallal szeretnénk tisztelegni azért amit adtál nekünk… Boldogságot, számtalan gyönyörű dalt és csodás pillanatokat. Hiányzol drága Édesapám „Zámbó Jimmy”!” – írta az énekes a YouTube-ra feltöltött dal alá.

A dal decemberben jelent meg, azóta több mint 150 ezren nézték meg a legnagyobb videómegosztón, megannyi pozitív véleményt kapott.

Hirdetés

„Most először hallom a hangodban édesapádat! Gratulálok! Ez gyönyörű lett!!!” – írta egyik hozzászóló.

„21 évvel ezelőtt 8 éves voltam, mai napig emlékszem nővérem nagyon sokat hallgatta Édesapád dalait, vele együtt én is. Akkor még nem igazán tudtam értékelni a dalait, jó pár éve ez másképp van… Nagyon szuperek a feldolgozások, csak így tovább!” – tette hozzá egy másik.

„Gratulálok Krisztián , ezen az úton haladj tovább . Mindig is hiányoltam Apukád munkásságának mai zenei alapokra át emelését . Neked pedig ehhez alanyi jogod van , tőled hiteles is ! Sok sikert a továbbiakban és meg több hasonló zenéket kívánok!” – fogalmazott egy harmadik rajongó.

Nektek hogy tetszik a dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek