KezdőlapHírekKökény Dani nem szeretne többé együtt dolgozni Nótár Maryvel

Kökény Dani nem szeretne többé együtt dolgozni Nótár Maryvel

-

Hatalmas sikerrel fut még ma is Kökény Dani és Nótár Mary közös dala, a “Gyere testvér”, ám a Sztárban sztár leszek! győztese nemrég kijelentette, nem szeretne többé az énekesnővel együtt duettezni.

Kökény Dani nyerte a 2022-es Sztárban sztár leszek! döntőjét, a fiatal énekes egy csapásra lett országosan ismert, a Nótár Maryvel készült közös duettje is nagyon megy. A fiatal énekes 10 millió forinttal és egy lemezszerződéssel lett gazdagabb.

Hirdetés

Nagyon hálás vagyok Mary-nek, hogy vele énekelhettem, de rájöttem, hogy a mulatós nem az én világom. A popzene irányába szeretnék elindulni és saját dalokat, szövegeket szeretnék írni a jövőben. Amennyire most tudom, a lemezszerződésem lehetővé teszi, hogy alkossak. Már nagyon várom, hogy jövőre elkezdődjön a munka” – nyilatkozta a Borsnak az énekes.

Kökény Dani a zenélésben látja a jövőjét, és családja megélhetését, már volt jó pár fellépése az ünnepek előtt, így a család karácsonya is felhőtlen lehetett.

Hirdetés

Már több fellépésem is volt, abból finanszíroztam a karácsonyt is. Volt az asztalon finom étel, idén volt mit enni az ünnep alatt. Nagy öröm számomra az is, hogy a nagymamám ennyire büszke rám. Jövőre pedig már élhetek a nyeremény lemezszerződésemmel is. Mindent megteszek, hogy jó irányba haladjon és beinduljon a karrierem” – nyilatkozta Dani.

Nos ha több duettjük nem is lesz, azért még megmarad az utókornak az egyetlen közös daluk, ami méltán lesz évek múlva is sikeres.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek