KezdőlapZeneVideóklipekZséda 17 év után új karácsonyi dallal jelentkezik: imádják a rajongók

Zséda 17 év után új karácsonyi dallal jelentkezik: imádják a rajongók

-

A 2005-ben megjelent, mai napig aktuális „Ünnep” című albuma után Zséda vadonatúj karácsonyi dallal jelentkezett.

A felvétel könnyed, felhőtlen hangulata azt az érzést adja vissza, amikor gyerekként hosszú várakozás után végre örülhetünk, mert lehullott az első hó.

Hirdetés

„Olyan sok dolog miatt aggódunk mostanában. Szeretném, ha legalább karácsony alkalmából senkinek nem kellene. Nem annyira fontos, hogy időben elkészül-e a halászlé, vagy hogy egyenesen áll-e minden rojt a szőnyegen. A lényeg az öröm, amit egymásnak tudunk adni azzal, hogy együtt vagyunk. Hiszem, hogy a készülődés is jobban megy, ha közben önfeledten éneklünk-táncolunk, úgyhogy szóljon idén minden házban az „Esik a hó”” – mondta el az énekesnő.

A dal zenéjét Létray Ákos szerezte, szövegét Hujber Szabolcs írta.

Hirdetés

„Igazán lendületes, vidám karácsonyi dal. Meghozta az ünnepi hangulatot. Szuper lett a videóklip. Az külön tetszik, hogy az egész csapat szerepel benne. Már alig várom, hogy halljam a koncerteken” – írta egyik rajongó a dal videóklipje alá.

„Imádom! Nagyon-nagyon tetszik a dal, már most alig várom hogy elkezdjem a karácsonyi sütés-főzést, és biztosan ez a dal is szólni fog a konyhámban! Szuper a hangulata! A klipben Zséda csodaszép, a kedvencem a csillagos rész, de az a csizma is Wow! Nagyon tetszik, hogy a zenekar is szerepel” – írta egy másik rajongó.

„Eszméletlen jó muzsika! Igazi karácsonyi vidám lazulós. Szuper , hogy benne van az egész csapat. Szürkepatàs mellett lett egy új kedvenc karácsonyi dalom. Adrienn, csodás vagy benne!” – tette hozzá egy harmadik.

Fotó: Zséda/Instagram

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek