KezdőlapZeneVideóklipekPeter Šrámek énekli "A Király" című sorozat főcímdalát

Peter Šrámek énekli “A Király” című sorozat főcímdalát

-

Az eseménydús önéletrajzi ihletésű sorozat, a „A Király” már most az egyik legnépszerűbb idei sorozatnak bizonyul Magyarországon, amelynek főcímdala, a „Jöjj velem” végre elérhető minden streaming platformon!

A Zámbó Jimmy kultuszát feldolgozó sorozat filmzenéjét Peter Šrámek énekli lehengerlő hitelességgel. December 5-én, pedig „A Király – Filmzene & Symphonic” címmel dupla album jelenik meg az összes Jimmy ihletésű filmzenével és több mint 10 vadonatúj, szimfonikus hangszerelésű Jimmy-klasszikussal, köztük egy, még sohasem kiadott felvétellel.

Hirdetés

Peter Šrámek a legendát kísértetiesen hasonló énekhangjával idézi meg a 10 részből álló „A Király-ban”, amelynek főszerepében Olasz Renátó és Nagy Ervin zseniális alakítását láthatjuk.

A forgatókönyv szinte automatikusan dalötletekkel szolgált és úgy inspirálta dalírásra a szerzőket, hogy a szerzemények többségét Zámbó Jimmy akár jelen időben is énekelhetné.

Hirdetés

A szlovák-magyar gyökerű tehetségnek nem esett nehezére megérezni Jimmy zenei világát, ugyanis köztudottan mindig is nagy rajongója és tisztelője volt. Szinte egyértelmű döntés volt a Jimmy-sorozat énekhangjának kiválasztásánál a kétszeres Zámbó Jimmy-díjas Peter, hiszen ő tudta a leghitelesebben tolmácsolni a sztárt, miközben megőrizte saját előadói identitását.

Míg a korong digitálisan december 5-én jelenik meg, ennek egyik ikonját, a „Jöjj velem”-et, már hozzáadhatjuk a kedvenc zenei listánkhoz!

Fotó: RTL

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek