KezdőlapZeneVideóklipekFutótűzként terjed Ördög Nóráék karácsonyi dala: imádják a rajongók a 'Hógömb'-öt

Futótűzként terjed Ördög Nóráék karácsonyi dala: imádják a rajongók a ‘Hógömb’-öt

-

DR BRS idén az év végére egyszerre három elemet is kihúzhatott bakancslistájáról: egy vadonatúj, vidám karácsonyi dalban szerepelhet, végre Tóth Verával működhetett együtt és számára fontos mérföldkő az is, hogy Ördög Nórival is megismerkedhetett a Nánási család által ötödik alkalommal megvalósuló ünnepi szerzeményben.

A „Hógömb” varázslatos szerzemény és szimbólum is egyszerre, hogy itt az idő, hogy kicsit felrázzuk magunkat és a körülöttünk lévőket!

Hirdetés

DR BRS, aki nemrég lépte át a 30 milliós YouTube-nézettséget Varga Viktorral és Bigával közös „Koccintós” című zeneszámával, 2022-t is szép sikerekkel zárhatja: ilyen például a Lotfi Begivel, Náksival, Ámokfutókkal közös „A hold dala” átdolgozás, és Zalatnay Cini „Várlak még” című slágere is!

Béres Atka imádja a karácsonyt, így már rég szeretett volna egy ünnepi felvételt, ami Nánásiék projektjében meg is valósulhatott Tóth Vera lenyűgöző énekével – akivel szintén már érett egy kollaboráció!

Hirdetés

„Rég szerettem volna egy együttműködést Tóth Verával. Még néhány éve el is kezdtünk volna ezen dolgozni, de sajnos, nem jött össze, mert elveszett imádott kutyusa, nagyon el volt keseredve. Később szerencsére, meglett Carlos, most pedig végre a Nánási családdal meg is valósult a tervünk a „Hógömb” című zenében! Nóri pedig csodálatos műsorvezető, nagyra becsülöm és végre volt lehetőségem megismerni személyesen is!” – mondta el Atka.

A „Hógömb” pedig nemcsak a koripályákra csalogat, hanem szeretteinkhez is, akiknek itt az idő, hogy vidámságot hozzunk!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek