KezdőlapSzínes13 idegen együtt bérelt ki egy kisbuszt és indult útnak, miután törölték...

13 idegen együtt bérelt ki egy kisbuszt és indult útnak, miután törölték a járatukat

-

Vannak helyzetek az életben, melyek spontán döntésre kényszerítik az embert, talán olyanra, melyet józan ésszel végiggondolva sosem hoznánk meg, viszont akkor, abban a pillanatban, semmi más nem tűnik helyénvalónak, mint megtenni az elképzelhetetlent. Így járt 13 vadidegen ember, akiknek törölték a járatát, ezért szokatlan tetthez folyamodtak.

December 4-én, vasárnap késő este a floridai Orlandóból a Tennessee állambeli Knoxville-be tartó járat kétszer is késett, majd végül törölték. Az utasok többsége kétségbe esett, és nem tudta, most mitévő legyen. Közülük 13 azonban egy kiváló lehetőséget fedezett fel az amúgy kellemetlen helyzetben. Összefogtak, kibéreltek egy kisbuszt, és együtt indultak útnak a közös úti céljuk felé.

Hirdetés

A többségük soha életében nem találkozott a másikkal, fogalmuk sem volt arról, ki és milyen ember lehet a másik. De megelőlegezték egymást a kölcsönös bizalommal, és életük legizgalmasabb kalandjába vetették bele magukat.

A 13 vadidegen ember útját Alanah Story dokumentálta és töltötte fel a TikTok-ra. A történetei vírusszerűen terjedtek, és a nézők hatalmas érdeklődéssel követték a rögtönzött utazás fejleményeit. Mint kiderült, a krízishelyzetből fakadó hirtelen döntésük a lehető legjobbnak bizonyult. Miután vidáman bemutatkoztak egymásnak, útnak is indultak. A csoport vegyes összetételű, különböző hátterű emberekből állt, ami még szebbé tette a történetüket.

Hirdetés

Valaki egy barátjának akart segíteni a költözésben, míg néhányan egy konferencián vettek részt, mások pedig csak hazafelé tartottak. Laura például a lányával, Mikaylával és annak párjával, Carlosszal egy egyetemi túrán vett részt, és eléggé félt attól, hogy vadidegenekkel üljön be egy autóba.

„Azt viszem magammal, hogy vannak igazán jó emberek a világon. Mindannyian különböző kultúrájúak, különböző hátterűek voltunk. Ennél tökéletesebb nem is lehetett volna. Szóval nem bántam meg semmit. Semmiféle megbánást nem érzek” – mondta az utazás után a nő.

„Úgy érzem, hogy ez a helyzet számomra kifejezetten visszaadta a bizalmamat és az emberségemet” – állította Alanah. „Az emberek számára határozottan van remény – az emberek lehetnek jók. Ugyanakkor, ha lehetőséged nyílik egy őrült kalandra, akkor élj vele, mert sosem tudhatod, mi sül ki belőle” – folytatta a csapat azon tagja, akinek jóvoltából ma már az egész világ ismeri a történetüket.

Hosszú, 8 órás utazás után a csoport végül elérte az úti célját, és külön utakon indult tovább. „Az egész út alatt azt hajtogattam, hogy minden okkal történik” – fogalmazott Mikayla. „Ha felszálltunk volna arra a repülőre, mindez nem történt volna meg, nem találkoztunk volna ezekkel az emberekkel” – tette hozzá a lány.

Valóban, az életben minden okkal történik, és csakis rajtunk múlik, hogy esélyt adunk-e a lehetőségeknek, vagy inkább elzárkózunk előlük. Akkor viszont sosem tudjuk meg, mit veszítettünk…

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek