KezdőlapVegyesImádják a rajongók Pápai Joci és Majka közös dalát: látványos videóklip készült...

Imádják a rajongók Pápai Joci és Majka közös dalát: látványos videóklip készült hozzá

-

A Barokk című dalt közel 100 fős stábbal forgatták, az eredmény egy pillanat alatt elvarázsolja a nézőt.

„A Barokk üzenete, hogy nagy szükség van a szeretetre, a hitre és a békére. A háború, a gyűlölet és a halál most intenzíven jelen van a világban és már a szomszédunkban is” – mondta az énekes-dalszerző.

Hirdetés

Pápai Joci egy másik fontos gondolatot is át szeretne adni a komoly témákat feldolgozó dalszöveggel. „Ugyan más történelmi korba tettük a klipet, de ez egy felhívás az emberek részére: Vessünk véget a háborúnak, bánjuk meg bűneinket és tegyük le a fegyvert, térjünk vissza Istenhez.”

A dal Pápai Joci alkotói pályájának újabb jelentős darabja, az „Origo”, az „Az én apám” és az „Özönvíz” után a „Barokk” került be a színes életműbe.

Hirdetés

Az új dalban Joci jó barátja és mestertársa, Majka is feltűnik a „látnok” szerepében, látomásait egy különleges rap-betétben mondja el.

Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb sorozatgyártó világcég, a Netflix „Az utolsó királyság” című történelmi sorozatának szereplője is látható a klipben.

„Most szárazság, aszály sújtja a világot, amit mi, emberek okoztunk. Az eső az élet és az újjászületés szimbóluma, ami a klipben nagy hangsúlyt kap. Ez részemről egy ima, egy fohász, elsősorban Istenhez” – mondta el Pápai Joci, aki decemberben egy budapesti koncerttel is várja rajongóit.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek