KezdőlapZeneDalokBritney Spears 6 év után jelentkezik új dallal: Elton Johnnal közösen érkezik...

Britney Spears 6 év után jelentkezik új dallal: Elton Johnnal közösen érkezik a ‘Hold Me Closer’

-

Britney Spears amerikai énekesnő hat év után rukkolt elő új dallal, amelyet a brit zenésszel, Elton Johnnal közösen készített. A dal a Hold Me Closer címet viseli, és pénteken jelent meg.

a kislemez kevesebb mint egy évvel azután jelent meg, hogy véget ért az amerikai énekesnő elleni ellentmondásos bírósági tiltó végzés, amelyet elsősorban édesapja, Jamie Spears gyakorolt.

Hirdetés

„Okie dokie… Az első dalom hat év után!” – írta a popsztár a Twitter-fiókján.

„Szuper jó érzés korunk egyik legklasszikusabb énekese mellett énekelni” – tette hozzá Britney, aki két nappal ezelőtt letörölte Instagram-oldalán. A „Hold Me Closer” egyébként egy nap alatt lett első az iTunes lejátszási listáján, csaknem 40 országban.

Hirdetés

Az új kislemez borítóján a két popzenei legenda gyermekkori fotói láthatók, akik együtt több mint 90 éves tapasztalattal rendelkeznek a zeneiparban.

Elton John a „Tiny Dancer” című klasszikus dalát és a „The One” című dal elemeit egy jóval fiatalabb előadó segítségével ötvözve folytatja a zenei múltjába tett kitérőt, amelyet tavaly kezdett el sikerrel, amikor megjelentette a „Cold Heart” című duettet, amelyet Dua Lipa énekesnővel vett fel.

Britney Spears legutóbbi albumának címe „Glory” volt, és 2016-ban jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek