KezdőlapHírekStana Alexandra: „Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától Dávidot”

Stana Alexandra: „Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától Dávidot”

-

Stana Alexandra elmesélte, hogyan kezdődött az ismeretsége Meggyes Dáviddal, aki év elején hagyta ott feleségét, Horváth Grétát, ezzel pedig elindított egy egész bulvárlavinát.

Stana Alexandra: „Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától Dávidot”

Hirdetés

Az egész magyar sajtót bejárta a hír, hogy Meggyes Dávid elhagyta Horváth Grétát és kisfiát, később kiderült, az Ázsia Expressz 2. győztesének már új barátnője van, mégpedig Stana Alexandra személyében, aki tavaly év végén jelentette be, hogy elválik férjétől.

A táncoslábú Stana Alexandra ezúttal a Hot! magazinnak nyilatkozott, elmondta, hogyan ismerkedett össze Meggyes Dáviddal.

Hirdetés

„Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket. Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet” – nyilatkozta a magazinnak Alexandra.

Stana Alexandra azt is elmondta, még erős kijelentés az „együtt vannak”, mivel alig egy hónapja sodorta őket össze az élet. A táncos azt is elárulta, hogy az tetszett meg neki leginkább Meggyes Dávidban, hogy hasonló a humorérzésük és lazán el tudnak beszélgetni.

Stana Alexandra pár nappal ezelőtt a Story magazinnak beszélt válásának okairól.

“Gyuri inkább külföldön képzeli el az életét, míg én itthon építgetem a jövőmet. Ebből már több nézeteltérésünk, konfliktusunk is volt, de megegyeztünk, hogy itthon maradunk, összeházasodunk, és idővel családot alapítunk. Ezzel szemben alig pár hónappal az esküvő után kaptunk egy munkalehetőséget külföldön, 11 hónapot kellett volna kint töltenünk, de én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni. Nem akarok távol lenni a családomtól, és egyébként sem ezt beszéltük meg. Ő viszont nem szerette volna veszni hagyni a lehetőséget, azt mondta, hogy nem tudja elengedni ezt a felkérést, inkább elvállalja egy másik táncpartnerrel, és ha szeretem, megvárom. A karriert választotta helyettem” – nyilatkozta a Dancing with the Stars táncosa.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek