KezdőlapVegyesPrédikátor & Zséda, Király Linda, Király Viktor, Kökény Attila, Dobrády Ákos -...

Prédikátor & Zséda, Király Linda, Király Viktor, Kökény Attila, Dobrády Ákos – Lélegző

-

Igazi „zenei oxigén”: hatalmas együttműködői gárdával alkotott Pajor Tamás év végi dalt.

Prédikátor & Zséda, Király Linda, Király Viktor, Kökény Attila, Dobrády Ákos - Lélegző

Hirdetés

„Szívbemarkoló, mégis reményt keltő líra egy nehéz időszakban” – így összegzi Pajor Tamás, művésznevén a Prédikátor legújabb, katartikus produkcióját, amely mellé a legnagyobb sztárok álltak. Garantált a dallamtapadás: íme a „Lélegző”.

A legendás dalszerző-előadót, egyben a meghatározó egykori Neurotic zenekar frontemberét 2019 óta Prédikátorként is ismerheti a hallgatóság: a Fonogram és Artisjus által díjazott, termékeny zenész ugyanis a könnyűzenében egyedülálló módon formálja transzcendens gondolatait leleményes mondatokká így tartva tükröt a közönségnek.

Hirdetés

Pajor Tamás ezúttal egy lélekemelő metaforával összegzi az évet, amely nemcsak utal sokunk „zivataros” időszakára, de egyfajta feloldást is kiolvashatunk soraiból:

„A „Lélegző” egy dalba foglalt sóhajtás, egy égre néző vallomás, a bennünk élő gyermek hangja” – mondja az előadó. A libabőrt előidéző szerzeményt kiválóan tolmácsolják olyan további, elismert előadók mint a gyönyörű énekhanggal megáldott Király testvérek, Zséda kifinomult játékával, Kökény Attila, valamint Dobrády Ákos karakteres tónusaival.

A folyamatosan építkező, fülbemászó zenei alapért pedig Szentkirályi György felelt, akivel Tamás több projektjén is előszeretettel dolgozott már, hasonlóan ifj. Balogh Ferenchez, aki a felvétel produceri munkálatait jegyzi.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek