KezdőlapHírekBudapesten koncertezik Justin Bieber

Budapesten koncertezik Justin Bieber

-

A mai napon jelentette be Justin Bieber a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

Justin Bieber Budapesten koncertezik

Hirdetés

2022 május-2023 március között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzé teszik, Ázsiában és a Közel-Keleten. Az új időpontok a közelmúltban bejelentett, 52, 2022-es észak-amerikai turné után következnek, amely február 18-án San Diegóból indul.

Köztudott, hogy a világjárvány miatt, a korábban bejelentett 2020-as dátumokat módosítani kellett. A turné igazi ünnepnek ígérkezni mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új showkat.

Hirdetés

A nemzetközi turné, a koncertshow 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érintett lesz Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogatnak.

2016/2017-es „Purpose World Tour” óta Justinnak ez az első világturnéja „Justice World Tour” a AEG Presents gondozásában. A londoni The Times szerint „lenyűgöző”, elbűvölő, hipnotizáló volt Bieber. Összesen 2,7 millió rajongó előtt énekelt 2016–2017-turné keretén belül, utolsó állomásán a finálét

65.000 rajongó élvezte a londoni British Summer Time Hyde Park fesztiválon. Három évre rá, 2020 szilveszterén Justin élőben közvetítette első teljes fellépését Los Angelesből, felvillanyozva és újra közeli kapcsolatba lépve a rajongókkal szerte a világon.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk” – mondta Bieber.

A „Justice World Tour” Justin legújabb sikeralbuma, a „Justice” után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban. Az album dalai új magasságokba emelték az amúgy népszerű és körberajongott szupersztárt.

A „Justice” világszerte közel 9 milliárd streamet halmozott fel, és az „Anyone”, „Lonely” és „Holy” hatalmas nemzetközi slágerek, kontextusában érkezett meg. Az album megjelenése előtt már 2 milliárd streamet gyűjtött össze, majd ismét egy újabb, átütő sláger következett az albumról, a ‘Peaches’ mely eddig több mint 2,5 milliárd streamet gyűjtött össze. A Kid LAROI duett, a „Stay” idén júliusban jelent meg, és ez lett a valaha volt legrövidebb időn belüli dal, amelyet valaha 1 milliárd stream-en értek el a Spotify-on.

Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki, és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards, díjat kapott. Összesen több mint 80 millió albumot adott el.Tavaly megdöntötte Elvis Presley rekordját, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma a Billboard 200-as listájának 1. helyére került. Augusztusban több mint 83 millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatóinak minden idők rekordját.

A közelmúltban, az MTV Video Music Awards-on az év előadójának választották, és a mezőnyben vezető 8 MTV EMA-díjra jelölt Bieber továbbra is a YouTube és a Spotify első számú előadója világszerte, megerősítve a helyét a 21. század egyik legnagyobb popsztárjaként.

JUSTIN BIEBER, JUSTICE WORLD TOUR–időpontjai a következők:

2022

May 22 Monterrey, Mexico – Estadio de Béisbol Monterrey
May 23 Guadalajara, Mexico – Estadio 3 de Marzo
May 25 Mexico City, Mexico – Foro Sol
August 3 Skanderborg, Denmark – Smukfest
August 5 Malmo, Sweden – Bigslap Xl
August 7 Trondheim, Norway – Trondheim Summertime
August 9 Helsinki, Finland – Kaisaniemen Park
September 4 Rio de Janeiro, Brazil – Rock In Rio
September 7 Santiago, Chile – Estadio Nacional
September 10 Buenos Aires, Argentina – Estadio Único de La Plata
September 28 Cape Town, South Africa – Cape Town Stadium
October 1 Johannesburg, South Africa – Johannesburg FNB Stadium
October 13 Tel Aviv, Israel – HaYarkon Park
November 22 Perth, Australia – HBF Park
November 26 Melbourne, Australia – Marvel Stadium
November 30 Sydney, Australia – Sydney Football Stadium
December 3 Brisbane, Australia – Suncorp Stadium
December 7 Auckland, New Zealand – Mt Smart Stadium

2023

January 13 Amsterdam, Netherlands – Ziggo Dome
January 16 Hamburg, Germany – Barclays Arena
January 18 Zürich, Switzerland – Hallenstadion
January 21 Lisbon, Portugal – Altice Arena
January 23 Madrid, Spain – WiZink Center
January 25 Barcelona, Spain – Palau Sant Jordi
January 27 & 28 Bologna, Italy – Unipol Arena
January 31 Cologne, Germany – LANXESS Arena
February 2 Frankfurt, Germany – Festhalle
February 4 Berlin, Germany – Mercedes-Benz Arena
February 8 Glasgow, UK – OVO Hydro
February 11 Aberdeen, UK – P&J Live
February 13 & 14 London, UK – The O2
February 22 Birmingham, UK – Resorts World Arena
February 25 Manchester, UK – AO Arena
February 26 Sheffield, UK – Utilita Arena
March 6 Paris, France – Accor Arena
March 9 Munich, Germany – Olympiahalle
March 11 Budapest, Hungary – Budapest Aréna
March 12 Prague, Czech Republic – O2 Arena
March 15 Stockholm, Sweden – Tele2 Arena
March 17 & 18 Copenhagen, Denmark – Royal Arena
March 20 Antwerp, Belgium – Sportpaleis
March 24 Vienna, Austria – Wiener Stadthalle
March 25 Krakow, Poland – TAURON Arena

Fotó: JUSTIN BIEBER JUSTICE WORLD TOUR

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek