KezdőlapHírekNagy Feró nem ment el egy klipforgatásra, mert nem küldtek érte taxit

Nagy Feró nem ment el egy klipforgatásra, mert nem küldtek érte taxit

-

Hiába várták kollégái Nagy Ferót egy videóklip forgatásra, ami Wolf Katival és a Spigiboy néven ismert Spiegelhalter Lászlóval lett volna, a rocker nem ment el, mert nem küldtek érte taxit.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ismét feldolgozásra került Nagy Feró ikonikus dala, a Gyere, kislány, gyere, amelynek videóklip forgatásáról maradt le a rocker, mivel nem küldtek érte taxi, bár előtte megígérte, hogy jelen lesz a forgatásokon. Nagy Feró előtte jelezte, hogy taxira lesz szüksége, de az nem érkezett meg érte Őrbottyánba.

Hirdetés

A Blikk úgy tudja hosszas, írásos egyeztetés alapján döntöttek a zenészek a múlt pénteki forgatásról. Nagy Ferónak este kilencre kellett volna odaérnie a helyszínre, ám végül nem ért el, és bár kerestél, senkinek nem vette fel a telefont.

A lap megkeresésére Nagy Feró nem tagadja a történeket, viszont nem érti felháborodást, hiszen szerinte a produkció hibázott.

Hirdetés

„Kezdjük ott, hogy nekem jelen pillanatban a „kenyéradó gazdám” az RTL Klub, hiszen a Keresztanyu forgatásai zajlanak. Ezért minden munkát úgy vállalok el, hogy jelzem, ha csúszik ott a forgatás, az bizony minden mást befolyásol.” – nyilatkozta Nagy Feró.

„Ez a klip egy szívességmeló volt, mégis igent mondtam rá, ám hiába vártam, nem jött értem a taxi, pedig előző nap jeleztem, hogy azzal mennék. Úgy gondolták, hogy majd én magam hívok egyet és fizetem ki Őrbottyánból?” – szögezte le Feró, majd hozzátette, miután nem érkezett érte autó, kikapcsolta a telefonját, majd lefeküdt aludni, mert másnap hajnalban is indulnia kellett a sorozat forgatására.

A történtekkel kapcsolatban Wolf Kati menedzsmentje kereste meg a Blikket, ám később úgy döntöttek az érintettek, hogy nem kívánnak nyilatkozni.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek