KezdőlapFilm5 rajzfilm, ami júniusban debütál és amit kicsiknek és nagyoknak is látni...

5 rajzfilm, ami júniusban debütál és amit kicsiknek és nagyoknak is látni kell

-

Június a gyermekkorról és a kicsik öröméről szól. Mi lehet a legjobb módja annak, hogy megérintsük a gyermek szívét, mint egy animációs film! Ezért, ha az időjárás nem teszi lehetővé a kicsikkel való sétát, akkor közösen megtekinthetjük a júniusban megjelenő 5 animációs film egyikét.

5 animációs film, ami júniusban debütál és amit neked is látni kell

Hirdetés

A mozik újra megnyíltak a nagyközönség előtt, és számos produkció várja a bemutatót. Ezért az animációs filmek megtekintése remek időtöltésnek bizonyul kicsiknek és nagyoknak, és ez által az előttünk álló nyár is színesebbnek fog ígérkezni.

5 animációs film, amelyek júniusban kerülnek bemutatásra!

Semmi sem hasonlítható össze a mozik hangulatával: gyenge fények, 3D-s képernyők és magas szintű hangtechnika! Mindezek az elemek a nézőket magukkal ragadják, legyenek felnőttek vagy akár gyerekek. Ebben a hónapban alkalmunk lesz felfedezni a saját gyermeki énünket is, ha gyerekeinkkel együtt megtekintjük az alábbi animációs filmek valamelyikét!

Hirdetés

1. Szilaj: Zabolátlanok

https://youtu.be/1wB_PYEqcTY

Rendezte: Elaine Bogan
Szereplők: Isabela Merced, Jake Gyllenhaal, Marsai Martin

Lucky Prescott egy félelem nélküli kislány, aki anyja, Milagro Navarro álmát akarja követni. Ő egy híres lovas volt, aki részt vett a szülővárosában, Miraderóban tartott előadásokon. Édesanyjához hasonlóan, Lucky sem képes betartani a szigorú szabályokat, és inkább az ismeretlenbe merészkedik.

De minden megváltozik a lány életében, amikor találkozik a Spirit (Szilaj) nevű büszke lóval, aki osztozik a függetlenség és a szabadság iránti vágyában. Érzelmes történet egy kislányról, aki felfedezi szenvedélyét, és a Szellem segítségével közelebb kerülhet anyjához, mint valaha. Az IMDb szerint az animációs film premierjére 2021. június 4-én kerül sor az Egyesült Államokban.

2. Wish Dragon

Rendezte: Chris Appelhans
Közreműködik: John Cho, Jimmy Wong, Natasha Liu Bordizzo

A júniusban megjelenő 5 animációs film listáján a második a Wish Dragon. A nemzetközi premier várhatóan 2021. június 11-én lesz. Az animációs film Din, egy nagy álmú hallgató és Long, egy misztikus és hatalmas sárkány történetét örökíti meg, aki bármilyen kívánságot képes teljesíteni.

Kettejük kalandjai tele vannak vidám és színes jelenetekkel a mai modern és élénk Shanghai-ban. Utazásuk arra kényszeríti őket, hogy válaszoljanak az élet legnagyobb kérdéseire.

3. Luca

Rendezte: Enrico Casarosa
Szereplők: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph

Az animációs film története a gyönyörű olasz Riviérán játszódik. Az ország egyik legszínesebb és legélénkebb régiója. A főszereplő, Luca egy kisfiú, aki egy felejthetetlen nyár élményét éli. Sok fagylalttal, finom tésztával és robogós túrákkal telített kaland ez.

A fiú kalandjai még érdekesebbé válnak, amikor új barátot szerez, de a dolgok furcsa fordulatot vesznek, amikor néhány régebbi titok felszínre kerül. Ez az 5 animációs film egyike, amely tökéletes a nyári szezonra. A premier június 18-án várható az Egyesült Államokban.

4. Nyúl Péter 2: Nyúlcipő

Rendezte: Will Gluck
Szereplők: James Corden, Elizabeth Debicki, Lennie James

Will Gluck 2018-as produkciója igazi sikert aratott mind a gyermekek, mind a felnőttek körében. Több, mint három év elteltével a várakozásnak vége, és az animációs film második része arra készül, hogy június 11-én megjelenjen az Egyesült Államok nagy képernyőin.

A történet annak az első résznek a folytatása, amelyben Bea, Thomas és a nyuszik boldog családot hoznak létre. A dolgok rosszra fordulnak, amikor Nyúl Péter új kalandba kezd. Ez egy animációs film, tele vicces pillanatokkal, amelyeket minden kicsi szeretni fog.

5. Rock Dog 2: Rock Around the Park

Rendezte: Mark Baldo
Közreműködik: Andrew Francis, Ashleigh Ball, Kathleen Barr

A júniusban megjelenő 5 animációs film közül az utolsó a Rock Dog 2: Rock Around the Park. Kevesebb, mint egy évvel az első film után Bobinak és együttesének, a True Blue-nak sikerül hírnevet és sikert elérniük Snow Mountain városában. Páratlan esélyük van arra, hogy zenei turnéra induljanak a jelen popszenzációjával, Lil Foxy-val.

Bobi és bandája egy rendkívüli történet során megtanulják, hogy a hírnévnek olykor ára van. Igazságokkal teli történet, amelyen keresztül a zenészek felfedezik, hogy az őszinteség az, ami sikert hozhat számukra, és közelebb viszi őket a Rock ’n’ Roll zenéhez. Az animációs film nemzetközi premierje június 11-én várható.

A Rock Dog 2: Rock Around the Park animációs film tökéletes választás minden kicsi számára, aki szereti a zenét. A producerek azt ígérik, hogy figyelemre méltó filmzenéket visznek be a True Blue együttes kalandos történeteibe.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek