KezdőlapHírekAgydaganata miatt minden héten orvoshoz jár Király Linda - hallani sem akar...

Agydaganata miatt minden héten orvoshoz jár Király Linda – hallani sem akar a műtétről

-

Király Lindánál évekkel ezelőtt diagnosztizáltak daganatot az agyalapi mirigyén, ami hormonzavarokat okoz nála. Az énekesnő azonban hallani sem akar a műtétről.

Hirdetés

Király Linda évek óta küzd a túlsúllyal, sokáig nem tudta miért nem tud lefogyni, aztán kiderült, hogy agyalapi mirigyén daganat található, ez okozza többek között a problémáját. Bár azóta egy gyomorműtéten is átesett, és sokat fogyott, a betegsége mindennapi küzdelem számára.

„Minimálisan már csökkent a daganat, de ez valóban hosszú folyamat. Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra.” – mondta a Blikknek az énekesnő.

Hirdetés

“Ezt az állapotot hetente figyelni kell! Elég egy olyan időszak, amikor kicsit megzuhanok vagy nem alszom jól. Az utóbbi időben volt ilyen, hiszen valljuk be, minden művészt megvisel, hogy nem tud dolgozni. Ilyenkor a testem figyelmeztet, de megtanultam észrevenni a jeleket, például a hajam hullását. Ebben az esetben irány az orvos, hogy beállítsuk a gyógyszert” – fejti ki Király Linda, aki hozzátette, egyelőre hallani sem akar a műtétről.

“Komoly mérlegelés és a lehetőségek alapos átgondolása után döntöttem úgy, egyelőre műtét nélkül, gyógyszerek segítségével próbálom meg elérni a célom. Még akkor is, ha ez a hosszabb út” – mesélte a lapnak.

Fotó: Király Linda/Instagram

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek