KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett Vizi karácsonyi dala: hallgasd meg az “Ó, jöjj” című dalt

Megérkezett Vizi karácsonyi dala: hallgasd meg az “Ó, jöjj” című dalt

-

Egy furcsa, mindenkit megpróbáltató év után, sokan új tervekkel és reménnyel tekintünk a jövőbe. Ami továbbra is tartja bennünk a lelket, az a pozitív hozzáállás és az újrakezdés gondolta.

Hirdetés

A 2020-as évben, Vizi a negyedik soron következő dalával jelentkezik, “Ó, jöjj” címmel, amely advent első vasárnapján, november 29-én került bemutatásra. Az otthon eltöltött huzamosabb időszak, remek alkalom volt arra, hogy dalokat írjon, így született az “Ó, jöjj” is. A videót a már méltán ismert What’s in the Box csapata készítette, a dal utómunkáit pedig Bobby Schwartz végezte a Republic Production stúdióban.

“Dalokat magamnak ritkán “gyártok”, ezért nagyon nagyon örvendek ennek a karácsonyi dalnak, amely egy nap hajnali 5 órakor rángatott ki az ágyból, mert már nagyon rég várom. Számomra az angyal akkor jött meg, amikor megírtam ezt a dalt.”

Hirdetés

Talán mindenki számára ismerős már a Vizi neve, aki a multikulturalitása révén számos koncerten vett részt mint előadó, dalszerzőként a román toplisták dalaihoz járul hozzá vagy akár influencerként vesz részt különböző kampányokban.

Saját bevallása szerint, ő a megrögzött karácsony rajongók táborához tartozik, az a típus, aki már szeptembertől az ünneppel kapcsolatos filmeket néz és zenéket hallgat.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek