Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Fél év hallgatás után mesteri klippel robban be Curtis. Az ország kedvenc ezerarcú rappere most új szerepben mutatkozik be, akciófilmbe illő jelenetekkel borzolja a kedélyeket.

Bár az idei év fellépésekben szerény volt, Curtis nem vesztegette az időt, saját szerzeményre fordította az időt, mesterien őszintén írta ki magából az eseményeket, így született meg a „Fáradt lélek”.

„Viharban születtem és ott is fogok távozni” – az énekes-rapper kendőzetlenül zenésítette meg érzéseit, a dallal pedig egy sajátos üzenetet is szeretne átadni.

„Ez az év nem volt túl hálás hozzánk, sok mindenen kellett átmennünk, de ennek ellenére nem veszítettük el a hitünket. Hinnünk kell abban, hogy a holnap új irányt vehet és bízni abban, hogy szilárd talajt ér a lábunk” – mondta a dal születésével kapcsolatban Curtis.

A zenei alap zseniális lett, a rapper ismét Vígh Arnold dalszerző-producerrel dolgozott össze, az összhang pedig maximálisan hallható, hiszen a zene tökéletesen passzol a rendhagyó dalszöveghez.

A klip magáért beszél, a díjnyertes rendező, Jimy J. Hollywood igazán magasra tette a mércét, hiszen filmeseket megszégyenítően profi anyag született, a közel négy perces klip igazi mestermű, Curtis pedig nem titkolja, a színészkedéshez is ért!