Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Jeff Bridges megosztotta rajongóival, hogyan alakul küzdelme a rákkal, milyen fázisban gyógyul, azután, hogy október 19-én kiderült a diagnózisa.

December 14-én osztott meg követőivel egy aktuális fotót Jeff Bridges színész, aki jelenleg harcát vívja a rákkal. A 71 éves színész kopaszon mosolyog a kamerába, ölében egy kutyussal.

“Íme a legújabb hírek: jól érzem magam, kopaszra vágtam a hajam, van egy kutyusom – Morty és betöltöttem a 71 évet, ember.” – írta a színész Instagram-oldalán.

Csaknem két hónappal ezelőtt derült ki, hogy a színész rákkal küzd, amikor közösségi oldalára feltöltött egy kórházi fotót. Már az első rossz hír hallatán nagyon optimista volt. Bridges hálás az orvosoknak, hogy időben felfedezték nála a rákot, mindent megtesz, hogy legyőzze a betegséget.

“Limfómával diagnosztizáltak. Annak ellenére, hogy egy súlyos betegség, boldog vagyok, hogy egy nagyszerű orvoscsapat van mellettem, és az előrejelzések is jók. Megkezdtem a kezelést, beszámolók a fejleményekről.” – írta a színész akkor.

Fotó: Jeff Bridges/Instagram