KezdőlapFilm7 új karácsonyi film, amitől rajtad is úrrá lesz az ünnepi hangulat...

7 új karácsonyi film, amitől rajtad is úrrá lesz az ünnepi hangulat – már nézhetők a Netflixen

-

Eljött a karácsonyi filmek ideje, és tudjuk, hogy már alig várod, hogy megnézhesd a legújabbakat!

Nehéz év áll mögöttünk, tele bizonytalansággal, szorongással és gyötrő gondolatokkal, amelyek egy pillanatra sem hagytak nyugodni. Éppen itt az ideje, hogy kikapcsolódj, legalább néhány órára, és hagyd, hogy téged is magával ragadjon az ünnepi hangulat.

Hirdetés

Hidd el, nem is olyan nehéz ráhangolódni a télre, még ha odakint semmi nem is utal arra, hogy közelednek az ünnepek. De vár rád néhány új karácsonyi film, amelyek mellett kikapcsolódhatsz esténként, ha már végeztél a munkával.

Íme 7 új karácsonyi film, amelyek már elérhetők a Netflixen!

Hirdetés

1. The Princess Switch: Switched Again (Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás)

Ha láttad az első részt, akkor biztosan te is izgatott leszel, ha megtudod, hogy már kész is van a második! Stacy és Margaret újabb szerepcserét terveznek, de ezúttal egy nem várt körülmény nehezíti meg a dolgukat.

Feltűnik ugyanis Margaret unokatestvére, Fiona, egy újabb hasonmás. A dolgok egyre tovább bonyolódnak, és a végeredményt nehéz lenne előre megjósolni. Annyi biztos, hogy Vanessa Hudgens ezúttal három különböző szerepben tér vissza majd.

2. Dolly Parton’s Christmas on the Square (Dolly Parton: Karácsony a kisváros téren)

Ha szereted a zenés filmeket, musicaleket, ez mindenképpen neked való. A filmben számos Dolly Parton dal csendül fel, hiszen az énekesnő most egy karácsonyi angyal szerepében tűnik fel. Megpróbálja meglágyítani egy Scrooge-szerű karakter szívét, akit Christine Baranski alakít. Készen állsz egy klasszikus, varázslattal és érzelmekkel teli ünnepi kalandra?

3. Operation Christmas Drop (Karácsonyi hadgyakorlat)

Ha szereted a romantikus vígjátékokat és a karácsonyi filmeket, ez a film éppen neked való. Ericát, aki politikai tanácsadó, azért küldik a légierő egy trópusi bázisára, hogy segítsen felszámolni azt. Amikor azonban megérkezik, rájön, hogy Andrew, az egyik pilóta, sokkal kedvesebb és lelkiismeretesebb, mint amire számított. Erica felfedezi, hogy a bázison a háttérben egy lenyűgöző mozgalom folyik, és hamarosan felszínre törnek a bimbózó érzések is.

4. The Christmas Chronicles 2 (Karácsonyi krónikák 2)

Aki látta az első részt, biztosan alig várta, hogy elkészüljön a hasonlóan ígéretes folytatás!

Kate és Jack az Északi sarkra érkeznek, a Mikulás városába, ahol Télapó és felesége örömmel kalauzolják őket körbe a manók csodálatos világában, és a rengeteg játékboltban. Azonban minden megváltozik, amikor Belsnickel ellopja a karácsonyi csillagot, és ezzel veszélybe sodorja az ünnep létezését.

5. Holidate (Alkalmi randevú)

Sloane és Jackson utálják az ünnepeket, belefáradtak abba, hogy mindig egyedül maradjanak ilyenkor, és az egész családjuk ítélkezzen felettük emiatt. Ezért karácsonykor egyezséget kötnek, hogy az év minden ünnepén egymás kísérői lesznek. De minden megváltozik, amikor rájönnek, hogy valójában több van közöttük egy szimpla egyezségnél.

6. Jingle Jangle: A Christmas Journey (A Jangle család karácsonya)

Ha több varázslatra van szükséged az életedben, ebből a filmből garantáltam megkapod. Együtt repülhetsz a kedves és melegszívű karakterekkel, és gyönyörű karácsonyi játékokban gyönyörködhetsz.

Az egykor vidám játékkészítőt évtizedekkel ezelőtt elárulta megbízhatónak hitt segédje. Kedves és vidám unokája azonban most új reményt hoz a férfi életébe.

7. Dash & Lily (Dash és Lily)

Nos, ez nem is egy film, hanem egy 8 részes minisorozat. Dash és Lily története az első pillanatoktól kezdve bevezet minket az ünnep hangulatába. A két fiatal New Yorkban él, ahol a karácsonyi ünnepek valóban varázslatosak. Nem ismerik egymást, de egy titokzatos napló segítségével különféle kihívások elé állítják egymást. Egy ponton azonban már nem tudnak ellenállni a kísértésnek, és megegyeznek, hogy személyesen is találkoznak. Tudd meg, mi történik a nagy találkozás után!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek