KezdőlapHírekAggasztó Britney Spears állapota? Ügyvédje szerint a popsztár olyan, mintha éber kómában...

Aggasztó Britney Spears állapota? Ügyvédje szerint a popsztár olyan, mintha éber kómában lenne!

-

A kilencvenes évek végén tinisztárból popikonná érő Britney Spears élete jó tíz éve már kevésbé a csillogásról, inkább a magánéleti zűrjeiről szól.

Hirdetés

Akik nyomon követik az énekesnő életútját, és rajonganak érte, most nem igazán fognak örülni a következő hírnek, hiszen Britney egyre távolabb kerül attól, hogy édesapja, Jamie gyámsága alól kiszabaduljon, és végre a saját, szabad életét élhesse, legalábbis amennyire egy ilyen híres személy megteheti.

Mint ismert, az énekesnő 2007-ben leborotvált hajjal randalírozott, majd később idegösszeomlást kapott, aminek következtében kórházi kezelésre szorult, majd azt követően apja gyámsága alá került, aki még a vagyona és párkapcsolata fölött is bíráskodhatott.

Hirdetés

Azóta Britney édesapjának egészségi állapota is eléggé megromlott, így felmerült a kérdés, hogy újra kellene tárgyalni a jogi helyzetet. A sztár rajongói elérkezettnek látták a pillanatot, hogy mozgalmat indítsanak #FreeBritney néven, mert egyre gyakrabban keltek szárnyra olyan pletykák, hogy az énekesnőt saját családja tartja fogva, kihasználja, hiszen a pénz, ami az évek alatt felhalmozódott, jól jött az édesapjának, és a család többi tagjának.

Ezt már olvastad? Britney Spears végre megmutatta, hogy néz ki photoshop nélkül

Nemrég egy videótárgyalásra került sor, ami újból napirendre tűzte volna a gyámsági ügyet, azonban Britney ügyvédje, Sam Ingham közölte a bíróval, hogy az énekesnő állapota nem javul, és egyelőre nem gondolkodik azon, hogy zenei karrierjét újból elindítsa, a közeljövőben egyáltalán nem akar újból az énekléssel foglalkozni. A bíró magától, Britneytől szerette volna hallani mindezt, azonban az ügyvéd közölte: a sztár sajnos jelenleg nincs olyan állapotban, hogy közölni tudná szándékait, mentális állapotára leginkább az éber kóma kifejezés illene.

Az aggasztó hírek ellenére Britney húga, Jamie Lynn teljesen kiáll híres nővére mellett, mondván, hogy Britneyért nem kell aggódni, minden rendben van vele.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek