Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Meghalt Petics Kristóf, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese. A hírt a GIL (Gilbert In Love) zenekar gitárosa, Fekete Edward is megerősítette.

Vasárnap holtan találták az X-Faktor egykori versenyzőjét és a GIL zenekar frontemberét. A fiatal férfi testére a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón egy tó vizében bukkantak rá. Információk szerint Petics Kristóf gyakran járt a tóhoz lazítani és iszogatni, valószínűleg szombaton is így tett.

A Bors szerint a lába beszorult egy faágba vagy farönkbe, ez okozhatta a vesztét. Mivel az énekes vasárnap reggelre sem ért haza, az édesanyja rögtön a tónál kereste.

„Igen, igaz a hír. Tragikus és megdöbbentő. Szerdán jött volna hozzám, a TV2-be mentünk volna aláírni szerződést a következő Sztárban Sztár műsorra… Semmi nem indokolta, hogy ez legyen. Komoly tervei voltak” – mondta az Indexnek a GIL zenekar gitárosa.

Petics Kristóf 2016-ban tűnt fel az X-Faktorban, ahonnan később verekedés miatt kizárták. Az énekest később MC Hawer karolta fel, ám idővel vele is összekülönbözött. Bizonytalan halálhíréről ő is megemlékezett a Facebookon, korábban ő beszélt a sajtónak arról is, hogy az énekes bipoláris zavarban szenved.

A GIL zenekar – amelyben Petics Kristóf énekelt – 2018-ban alakult, és saját meghatározása szerint alternatív glam rockot játszott.