KezdőlapZeneVideóklipekKözös klipet adott ki Lábas Viki, Trokán Nóra, Puskás Peti és Buzás...

Közös klipet adott ki Lábas Viki, Trokán Nóra, Puskás Peti és Buzás Bence

-

A ’Csak egy pillanat’ című új dal és klip a természetfotósok ezreit megmozgató Varázslatos Magyarország 10. évfordulójára készült. Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Trokán Nóra, színésznő, Puskás Peti, a The Biebers frontembere, és Buzás Bence, a Stolen Beat frontembere készült videóban a magyarországi nemzeti parkok fontosságára és védelmére hívják fel a figyelmet.

Hirdetés

Egy évtizedes fennállását ünnepli a Varázslatos Magyarország. A 2009-ben Gaál Péter természetfotós által létrehozott kezdeményezés célja, hogy a fotózáson keresztül arra biztassa az embereket: mozduljanak ki, és örökítsék meg hazánk természeti világát!  Az évfordulóhoz készült dal Puskás Dani szerzeménye, a szövegét pedig Mórocz Tamás írta.

„Csodálatos kezdeményezésnek tartom a VM-et. Nemzeti parkjainkat védeni kell, felelősek vagyunk környezeti értékeinkért. Őrizzük meg országunk természeti kincseit! Szükségszerű pillanatokat élünk, meg kell változtatnunk az életformánkat. Az utolsó percekben vagyunk, amikor még dönthetünk arról, hogy milyen jövőt képzelünk el magunknak és a gyerekeinknek: egy egészséges, fenntartható világot, gazdag állat- és növényvilággal, vagy elpusztítjuk azt, ami millió évbe került az evolúciónak.” – mondta Puskás Peti.

Hirdetés

„Szeretem olyan projektekhez adni a nevem, amelyek felhívják a figyelmet az odafigyelésre és a tudatosságra. Ha tehetjük, szabaduljunk meg kicsit a technikai eszközeinktől, lépjünk ki a minket körülvevő elektroszmogból, és mozduljunk ki a természetbe! Próbáljuk meg meglátni a minket körülvevő apróságokban a szépet, és azt, hogy mekkora kincs is, hogy ezen a bolygón élhetünk.”Lábas Viki, Margaret Island.

A klipet még a karantén előtt, márciusban forgatták a Kisoroszi-szigetcsúcson, ahol a négy közismert előadóművész nagyon jól érezte magát, ez a projekt csak közelebb hozta őket egymáshoz.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek