Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szomorú szöveg, egy meglepő közreműködő előadó, izgalmas képi anyag: ezek mind megtalálhatóak a ByeAlex és a Slepp legújabb klipjében. Az X-Faktor győztes mentora egy fájdalmas szakításról írt dalt, amihez egy mozgalmas és filmes videó is készült. Az énekes egy gyönyörű lány társaságában Bonnie és Clyde-ot megszégyenítő gengszter románcba bonyolódik.

Alex már dolgozott együtt a nagy sikerű AK26 formáció mindkét tagjával: Giajjeloval 2019 elején adták ki az „Anya” című dalát, a rap duó másik tagjával, Hiróval featelve készítette el a „korskorskors” című slágert, aminek akkora sikere lett, hogy még a Michael Kors márka egyik reklámjába is bekerülhetett.

Ezúttal ismét Hirót választotta közreműködőnek új szerzeményéhez, az „Így hagysz el”-hez. A track villámgyorsan ugrott a Felkapottak lista élére a Youtube-on, és azonnal a rajongók új favoritjává vált.

ByeAlex hat éve robbant be a köztudatba „Kedvesem” című dalával, amivel méltón képviselte Magyarországot a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon. Azóta folyamatosan ontja magából a nagyobbnál nagyobb slágereket – a produkcióhoz olyan közkedvelt trackek köthetők, mint a már a YouTube-on 20 milliós megtekintésnél járó „Még mindig…”, vagy az alig 2 hónapja megjelent „Lombok” című dala, aminek klipjét már több, mint 2,8 millióan látták a legnagyobb videómegosztón!