KezdőlapZeneVideóklipekFülbemászó dallal gyújtja be a slágerrakétákat a Sztárban Sztár leszek! versenyzője

Fülbemászó dallal gyújtja be a slágerrakétákat a Sztárban Sztár leszek! versenyzője

-

Feng Ya Ou saját szerzésű felvétellel robbant, ehhez pedig egy színes és látványos videó is készült. A „Légy valaki másnak” egy melankolikus szerelmi történetet mesél el modern, deep zenei alappal. A dal a 2019-es eurovíziós dalfesztiválon született meg, ahol Ya Ou Pápai Joci háttérvokalistájaként volt jelen.

Hirdetés

„A dalt Tel-Avivban írtam, majd hazáig finomítgattam, és úgy vittem el Ferencz Péter Peet barátomhoz. Először a dallam volt meg, majd beugrott a „Légy valaki másnak a babája” gondolat, és onnantól elindult a refrén. Az egész dal mondanivalója eköré a gondolat köré épül, és saját emlékek ihlették. A szöveggel szerintem sokan tudnak majd azonosulni.” – mesélte az előadó.

„Volt a lelkemen egy seb, ami egyszer már beforrt, de nem tűnt el nyomtalanul. Ezt szerettem volna bemutatni a dalban, ugyanis akárhányszor eszembe jutott ez a képzeletbeli heg, előjöttek belőlem azok az érzések, amikről a szerzeményem szól. Már nem fájnak az emlékek, de ki kellett írnom magamból mindent. Úgy érzem, ez sikerült is, ezért a dal minden egyes sora sokat jelent számomra.” – tette hozzá Ya Ou.

Hirdetés

A felvételhez egy szó szerint sokszínű klip is készült Csiszár Gergő rendezésében, gyönyörű őszi tájjal a háttérben énekel Ya Ou, és még néhány táncmozdulatot is villant, ráadásul a rendezési munkálatokban is sokat segített.

A 28 éves, jóképű énekes jelenleg a TV2 Sztárban Sztár leszek! produkciójában kápráztatja el a közönséget. A legjobb 5 közé már bejutott, és hamarosan kiderül, hogy megkaphatja-e a legsokoldalúbb tehetségnek járó címet. Emellett az Ocho Macho és a Vasovski Live zenekarokban is zenél, ennek köszönhetően folyamatosan koncertezik.

Nevét 2012-ben ismerhette meg a közönség, amikor a ByTheWay nevű formációban énekelt, amellyel BRAVO Otto díjat is nyert „az év felfedezettje” kategóriában.

Ya Ou már 6 évesen elkezdett zenélni. Évekig kürtön játszott és klasszikus zenei vonalon mozgott, amikor azonban bekerült egy tehetségkutatóba, eldőlt, a könnyűzene lesz az ő útja.

„Fontosnak tartom a szakmai fejlődést, így amikor abbahagytam a komolyzenét, beiratkoztam gitár szakra a Kőbányai Zenei Stúdióba, és el is végeztem. Szeretem magam folyamatosan képezni.” – mondta a sokoldalú és sármos Ya Ou.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek